2021-05-19 08:04:18
Φωτογραφία για Instagram Homes : Tatiana Home Decor
Μοντέρνο Boho στυλ σε ένα από τα πιο δημοφιλή σπίτια και πολυφωτογραφημένα σπίτια του ...Instagram. 

Στο προφίλ της Τατιάνας από την Πολωνία, με περισσότερους από 300.000 followers,  παρουσιάζεται ένα από τα πιο δημοφιλή και ...πολυφωτογραφημένα σπίτια του Instagram, διαμορφωμένο σε μοντέρνο Boho στυλ.

Το @tatiana_home_decor ανήκει στους επαγγελματικούς λογαριασμούς και συνδέεται με eshop ειδών σπιτιού - διακόσμησης στο οποίο διατίθενται πολλά από τα έπιπλα - αντικείμενα που έχουν χρησιμοποιηθεί στην διακόσμηση του σπιτιού, όλα ιδιαίτερα καλαίσθητα και ταιριαστά μεταξύ τους.

Τα ξύλινα, μπαμπού αλλά και τα πολύ καλαίσθητα και λειτουργικά έπιπλα από παλέτες, οι εξαιρετικές ποιότητες και υφές όλων των υφασμάτινων στοιχείων, οι εξ΄ολοκληρου φυσικές αποχρώσεις,  ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και η εντυπωσιακή διαμόρφωση όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και τον εξωτερικό χώρο είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το πραγματικά καλόγουστο σύνολο. 


Όπως συμβαίνει στους περισσότερους επαγγελματικούς λογαριασμούς του Instagram η αρχική αίσθηση είναι ότι πρόκειται για ένα σπίτι διακοσμημένο για ...φωτογράφηση, όμως παρατηρώντας την διαμόρφωση όλων των χώρων πέρα από τα υποχρεωτικά ...illustration στοιχεία η διαμόρφωση εμπεριέχει πολλές λειτουργικές λύσεις για μικρούς χώρους και ιδιαίτερα κομψούς και μοντέρνους διακοσμητικούς συνδυασμούς, που μπορούν να επιτευχθούν και με ίδιας αισθητικής και ύφους παρεμφερή στοιχεία. 

Περισσότερες φωτογραφίες και τις διαχρονικά διακοσμητικές αλλαγές στους χώρους του σπιτιού μπορείτε να δείτε στο profil της Tatiana στο Instagram. 



soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ