2021-05-19 21:24:34
Φωτογραφία για Το «Game of chefs» πρότεινε ο ΑΝΤ1 στη Μπεκατώρου...



 Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν η Μαρία Μπεκατώρου. Γνωρίζοντας βέβαια ότι ο ΑΝΤ1 μπορεί να ενεργοποιήσει μονομερώς το συμβόλαιό της για τον επόμενο χρόνο, αλλά οι δύο πλευρές προσπαθούν να ορίσουν το μέλλον της συνεργασίας τους, αποτυπώνεται το καλό κλίμα στις σχέσεις της Μαρίας Μπεκατώρου με τη διοίκηση του σταθμού.

Γνωρίζοντας επίσης ότι στη Μαρία Μπεκατώρου έχουν γίνει προτάσεις και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς… μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, αλλά συνεχίζει τις επαφές με τον ΑΝΤ1 ίσως… προϊδεάζει για την απόφασή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, ο ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν έχει προτείνει στην παρουσιάστρια την παρουσίαση του Your Face Sounds Familiar αλλά και στο νέο ριάλιτι, το Game of Chefs, το οποίο  προορίζεται για την καθημερινή prime time ζώνη του σταθμού.

Εκτός όμως από τις δύο αυτές προτάσεις έχει πέσει στο τραπέζι πως θα υπάρξει και κάτι ακόμα, για το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν… που αν πάρει το «πράσινο φως» τότε η Μαρία θα είναι και σε αυτό το «τιμόνι»! Αναμένεται λοιπόν η απάντησή της από την οποία θα κριθεί όχι μόνο η παραμονή της στον ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν, αφού σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η συμφωνία θα φέρει την ανανέωση της συνεργασίας τους για τα επόμενα δύο χρόνια.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ