2021-05-20 15:19:51
Φωτογραφία για Ένζο Πέρες: Στα 35 τερματοφύλακας από ανάγκη και αγάπη για την Ρίβερ!

Έχει παίξει σε τελικό Μουντιάλ. Έχει πανηγυρίσει έξαλλα το επεισοδιακό Copa Libertadores του 2018. Απέρριψε τη μεταγραφή στην Ευρώπη. Και όταν η αγαπημένη του Ρίβερ βρέθηκε σε τεράστια ανάγκη, ο Ένζο Πέρες βγήκε μπροστά για να γίνει ξαφνικά τερματοφύλακας στα 35 του! 



Σε προπονήσεις και σίγουρα σε παιχνίδια με φίλους του, ο Ένζο Πέρες έχει βάλει ξανά γάντια για να παίξει ως τερματοφύλακας. Οι εντυπωσιακές αποκρούσεις και οι εκτινάξεις στις γωνίες της εστίας ίσως και να τον ενθουσιάζουν, αν και ήξερε ότι από τη στιγμή που έπαιρνε ρίσκο να τραυματιστεί με αντιεπαγγελματικό τρόπο, θα ήταν αρκετά χαλαρός.



Τώρα, στα 35 του και έχοντας αποφασίσει να μην κάνει ταξίδι στην Ευρώπη για μεταγραφή - τον ήθελαν στην Τουρκία - πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως τερματοφύλακας μπαίνοντας εξ αρχής στον αγωνιστικό χώρο με άλλη φανέλα και με γάντια. Σε επίσημο παιχνίδι.



Εκεί, όπου τα γκολ μετρούσαν κανονικά και η αγαπημένη του Ρίβερ Πλέιτ ήταν τρομερά «πληγωμένη» από την έξαρση του κορονοϊού στο εσωτερικό της...

Περισσότερα στο https://www.gazzetta.gr


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ