2021-06-06 12:58:52
Φωτογραφία για Ιερά Πανήγυρις Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου στον ομώνυμο Ναό των Τρικάλων
Τελέστηκε με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα η μνήμη του Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου καταγομένου και εν Τρικάλοις αθλήσαντος στην πόλη μας και ιδιαιτέρως στον μεγαλώνυμο Ιερό Ναό του Αγίου στην πόλη των Τρικάλων.

Την κυριώνυμο ημέρα Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 εψάλλη ο όρθρος και εν συνεχεία πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου με πλειάδα ιερέων της πόλεως των Τρικάλων και περιχώρων, ενώ έψαλλαν εκλεκτοί χοροί ιεροψαλτών. Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. 

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ για την παρουσία του στην ιερά πανήγυρη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Κυρίτση για την άρτια οργάνωση της πανηγύρεως και τον δώρισε ένα επιστήθιο Σταυρό.
paraklisi
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΟΦΙΑ ΣΕΙΡΑΧ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΟΦΙΑ ΣΕΙΡΑΧ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ