2021-06-21 17:10:37
Φωτογραφία για Η ....αλάνθαστη συνταγή των απαλών φυσικών χρωμάτων σε 36τμ

Αν και η βασικότερη παράμετρος που θα πρέπει να καθορίζει τις επιλογές μας στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων είναι απλώς και μόνο ...αυτό που μας αρέσει :) στοιχειώδεις "κανόνες" αποδεικνύονται αλάνθαστοι και κυρίως πολύ χρηστικοί, ειδικά όταν ο χώρος παρουσιάζει ιδιαιτερότητες όπως αυτό το μικρό διαμέρισμα μόλις 36τμ. 



Η διαμόρφωση - διακόσμησή του έχει βασιστεί στην ...αλάνθαστη συνταγή των φυσικών απαλών αποχρώσεων, κάτι που κάνει κάθε σημείου του χώρου φωτεινό και ευχάριστο.

Λευκό, μπεζ και αποχρώσεις του φυσικού ξύλου συνδυαστικά με λεπτομέρειες σε μαύρο-γκρι-μπλε και μια ιδέα ...πράσινου, μέσω των φυτών εσωτερικού χώρου, δημιουργούν μια πραγματικά καλαίσθητη ατμόσφαιρα και δημιουργούν την εντύπωση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος.

Εκτός των αποχρώσεων επιλογές όπως οι ξεκάθαρες και απλές γραμμές των επίπλων και ο συνδυασμός στοιχείων με τετράγωνες και καμπύλες φόρμες, η βασισμένη σε σχετικά οικονομικά και πρακτικά έπιπλα -πολλά εκ των οποίων από την IKEA- επίσης συμβάλλουν στην γενική εικόνα του σπιτιού. 


Πρόκειται γενικά για ένα σπίτι διακοσμημένο με πολύ κομψές αλλά όχι εξεζητημένες και ιδιαίτερα ευέλικτες επιλογές, αφού ακόμη και χρωματικά η προσθήκη πχ μερικών πολύχρωμων μαξιλαριών, ενός πίνακα με εντονότερα χρώματα ή ένα έντονο χαλί πανεύκολα μπορούν να διαφοροποιήσουν την εικόνα που όμως στα μεγάλα στοιχεία θα εξακολουθεί να βασίζεται στν φωτεινότητα των απαλών φυσικών αποχρώσεων.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
stadshem.se
soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ