2021-07-01 14:40:08
Φωτογραφία για Τα πλατό του ALPHA επιθεώρησε ο Θέμης Μάλλης...



Mπορεί η εκπομπή της να είναι ακόμα στον αέρα του OPEN, καθώς ολοκληρώνεται την Παρασκευή, ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε τα χέρια με τον ALPHA.

Κι αν δεν τα έδωσε εκείνη τα χέρια, το έχει κάνει η Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, η οποία θα τρέξει την εκπομπή της. Μάλιστα, όλο το προηγούμενο διάστημα υπάρχει έντονο παρασκήνιο αναφορικά με την ρήτρα της, καθώς το συμβόλαιό της βρίσκεται ακόμα σε ισχύ.

Η ίδια, αλλά κυρίως ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος είχε ένα μέρος της παραγωγής του “Ευτυχείτε” και είναι αυτός που θα αναλάβει να την καταβάλει στο ΟPEN, χρησιμοποιεί διάφορους τρόπους να το αποφύγει, όπως για παράδειγμα ότι εφόσον όλοι οι δημοσιογράφοι οι οποίοι είναι υπάλληλοι της εταιρείας του αποχωρούν από την εκπομπή, άρα υπάρχει μεταβολή των όρων συνεργασίας με την Κατερίνα Καινούργιου, συνεπώς δεν μπορεί να υφίσταται το συμβόλαιό της με το OPEN Από την άλλη.

Παρ' όλα αυτά, χθες έγινε και η πρώτη επίσημη εμφάνιση στα στούντιο Pro του επιτελείου της Καινούργιου. Θέμης Μάλλης, Έλενα Κατραβά και σκηνογράφος εμφανίστηκαν στα πλατό, όπου βγαίνουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές τόσο του ALPHA όσο και του STAR, για να επιθεωρήσουν τα πλατό και να δουν σε ποιο θα στεγαστεί η νέα εκπομπή. Αυτό σημαίνει ότι και ο Θέμης Μάλλης θα είναι στο πλευρό της αλλά και η εκπομπή θα γυρίζεται μαζί με τις άλλες εκπομπές του σταθμού και της Green Pixel.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι το τι θα πει η Κατερίνα Καινούργιου στο φινάλε της εκπομπής της την Παρασκευή, αλλά και το ποια θα είναι τελικά η ώρα προβολής της εκπομπής της στον ALPHA, καθώς με την έλευσή της στο κανάλι δημιουργούνται διάφορες αναταράξεις με Τατιάνα Στεφανίδου και όχι μόνο και μάλιστα σε μια εποχή που το T Live δείχνει ενισχυμένο λόγω επικαιρότητας.

-Το ρεπορτάζ ανήκει στον Αλέξανδρο Κατσαρίδη



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ