2021-07-03 22:09:51
Φωτογραφία για Venice Simplon Orient Express, Παρίσι στην Κωνσταντινούπολη.
Το Orient Express είναι συνώνυμο με πολυτελή ταξίδια με τρένο και η διαδρομή κατά μήκος της παλιάς γραμμής, η οποία συνέδεε τη Δυτική Ευρώπη με την πύλη προς την Ανατολή με στυλ, εξακολουθεί να είναι ένα ταξίδι ζωής.

Της ULRIKE LEMMIN-WOOLFREY

Το Belmond Venice Simplon Orient Express φέρνει πίσω την αίγλη των Χρυσών Ημερών του ταξιδιού, το στυλ του οποίου συχνά λείπει δυστυχώς σε πολλά μοντέρνα ταξίδια, όσο ακριβά και αν είναι.

Σε αυτό το ταξίδι, θα ξεκινήσετε από το Παρίσι Gare de l 'Est και για ένα ταξίδι 10 ημερών θα απολαύσετε στάσεις στη Βουδαπέστη, τη Σινάια, το Βουκουρέστι, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία πριν φτάσετε στην Κωνσταντινούπολη.

Σε αυτό το ταξίδι, το τρένο είναι το κύριο χαρακτηριστικό, καθώς θα περάσετε μέρες περιποιημένες με εξαιρετικό φαγητό, άφθονη σαμπάνια και θέα από τα παράθυρα καθώς διασχίζετε τις Άλπεις, ακολουθείτε τον Δούναβη και βλέπετε την συνεχώς μεταβαλλόμενη ύπαιθρο της Ευρώπης που σας προσφέρει.

Επαγγελματική συμβουλή : Μπορείτε επίσης να ζήσετε την πολυτέλεια του Orient Express σε συντομότερα ταξίδια, όπως αυτό από το Λονδίνο στη Βενετία , επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τη γαλλική ύπαιθρο, διασχίζοντας τις Άλπεις και τη βόρεια Ιταλία, απολαμβάνοντας τον πλούτο ενός του ταξιδιού.

https://www.travelawaits.com/2678237/worlds-most-luxurious-trian-rides/

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea
sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ