2021-07-08 14:00:08
Φωτογραφία για Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μιλάει για την σχέση του με την Νικολέττα Τσομπανίδου- Η συμβουλή του για τον Αλέξη Παππά...



Για τη νικήτρια του The Bachelor Νικολέττα Τσομπανίδου και το άδοξο τέλος στη σχέση τους μίλησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη.

 Επίσης, ο πρώτος Έλληνας Bachelor, μάλιστα έδωσε τις συμβουλές τους στον διάδοχό του, Αλέξη Παππά.

 «Έχω πολλές εμπειρίες από το Bachelor. Τα κορίτσια μου χάρισαν συναισθήματα και μου έδωσαν αγάπη.  Μιλάω σχεδόν με όλες τις κοπέλες, με τη μοναδική που δεν έχω επικοινωνία είναι η Νικολέττα. Έχει προχωρήσει στη ζωή της, έχει κάνει σχέση, οπότε δεν θα ήθελα να την ενοχλώ. Θεωρώ ότι αν η Νικολέττα έχει πληγωθεί είναι λάθος της γιατί της έχω φερθεί πολύ όμορφα είναι πράγματα μεταξύ μας, τα οποία τα γνωρίζει πολύ καλά εκείνη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

 Και συνέχισε: «Είμαι 30 χρονών, έχω κάνει τρεις σοβαρές σχέσεις, έχω συζήσει, έχω αλλάξει ήπειρο. Όταν βλέπω ότι μία σχέση δεν πρόκειται να προχωρήσει και δεν έχει μέλλον, δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί.

 Ξεκάθαρα (η Νικολέτα) ήταν αυτή που μου ταίριαζε περισσότερο, ένιωθα ο εαυτός μου, ένιωθα ότι ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μου. Και με τους γονείς της ταίριαζα πολύ κι έχω όμορφα συναισθήματα για εκείνους. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να βρεθούμε και να τα πούμε».

 Όσο για τον Αλέξη Παππά; Τον συμβούλεψε να γνωρίσει την κάθε κοπέλα ξεχωριστά είτε του αρέσει, είτε όχι.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ