2021-07-08 17:20:10
Φωτογραφία για Στη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1 οι «Άγριες Μέλισσες»



 Είναι γνωστό πως ο Όμιλος ΑΝΤ1 προγραμματίζει τη δημιουργία πλατφόρμας, ώστε οι συνδρομητές της να παρακολουθούν ξένες αλλά και ελληνικές παραγωγές, που θα προβάλλονται πρώτα μέσα από αυτήν, όπως η καινούργια σειρά που θα έχει την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr,  στην πλατφόρμα θα μπουν και οι «Άγριες Μέλισσες», τόσο οι προηγούμενοι κύκλοι, όσο και ο τρίτος και τελευταίος της πετυχημένης σειράς. Μην βιαστείτε όμως να… τρελαθείτε οι πιστοί τηλεθεατές της ότι θα σταματήσει την προβολή της από την «ελεύθερη» μετάδοση.

Η σειρά θα συνεχίσει να προβάλλεται μέσα από τον ΑΝΤ1, αλλά οι συνδρομητές της πλατφόρμας θα έχουν… προβάδισμα μίας εβδομάδας. Θα παρακολουθούν δηλαδή πρώτοι τα επεισόδια που την επόμενη βδομάδα θα προβάλλονται κανονικά στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Με αυτή την απόφαση είναι λογικό στο κανάλι του Αμαρουσίου να εκτιμούν ότι αρκετοί θα αποφασίσουν να γίνουν συνδρομητές ώστε μαζί με το υπόλοιπο πρωτότυπο ελληνικό πρόγραμμα και τις ξένες σειρές, να απολαμβάνουν νωρίτερα τα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών». Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στον Όμιλο του Αμαρουσίου έχουν… γκαζώσει επιθυμώντας η πλατφόρμα να λειτουργήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου, ώστε να «μπουν» και τα καινούργια επεισόδια της πετυχημένης σειράς τους πριν ξεκινήσει στον ΑΝΤ1 η προβολή της για τη νέα σεζόν! 





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ