2021-07-14 18:00:12
Φωτογραφία για Τα νούμερα των εμβολιασμένων μεγαλώνουν, ενώ οι προβλέψεις είναι πιο αρνητικές από ποτέ...



 Από παντού απαισιόδοξα είναι τα νέα σχετικά με την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας με προβλέψεις να κάνουν λόγο για σοκαριστικό αριθμό κρουσμάτων. 

Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι ότι παράλληλα με αυτόν τον πανικό, έχουμε καθημερινά και πλήθος ανθρώπων που κάνουν το εμβόλιο τους, έχοντας πλέον φτάσει σχεδόν τους 4.390.000 ολοκληρωμένους εμβολιασμούς με 1.000.000 άτομα να έχουν ακόμα σε εκκρεμότητα μία δόση. 

Πώς γίνεται να μιλάμε για τέτοια νούμερα όταν «χτυπάμε» τέτοια νούμερα εμβολιασμών; Γιατί θέλουν να μας πείσουν ότι δεν πάμε καλά σε αυτό το θέμα ενώ πάμε; 

Συνεχώς λέγεται στα δελτία ειδήσεων ότι μεγάλη μερίδα του κόσμου δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί. Ας κάνουμε λίγη υπομονή και ας δούμε αν στην πράξη θα επιβεβαιωθεί αυτό. Και μη ξεχνάμε κάτι που πολλοί ξεχνούν να αναφέρουν: Είναι πάρα πολύς ο κόσμος που νόσησε τους τελευταίους έξι μήνες και απαγορεύεται προς το παρόν να κάνει το εμβόλιο. Αναφερόμαστε σε εκείνους που κόλλησε τον ιό από τον Φεβρουάριο και μετά που τα νούμερα ήταν πάρα πολύ υψηλά. Οπότε, πριν μιλήσουμε για τόσο μεγάλο ποσοστό αρνητών, ας εξετάσουμε όλα τα δεδομένα και ας δούμε τελικά πόσοι είναι οι αντι-εμβολιαστές. 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ