2021-07-16 19:17:43
Φωτογραφία για Ν. Φουτούλης: 1η  Αυγούστου ανοίγει το φαρμακείο στο Καστελόριζο



 Μετά από 14 χρόνια προσπαθειών και συνεχών οχλήσεων στις αρμόδιες αρχές, οι φαρμακοποιοί της Δωδεκανήσου και ιδιαίτερα ο πρόεδρος του Συλλόγου Νικόλαος Φουτούλης περήφανα ανακοινώνουν ότι το φαρμακείο στο Καστελόριζο είναι έτοιμο να λειτουργήσει.

 «Πρόκειται για μια υψίστης σημασίας εξέλιξη για την υγεία των πολιτών του νησιού, οι οποίοι αποκτούν και πάλι το δικαίωμα της πρόσβασης στη φαρμακευτική περίθαλψη, όπως έχουν όλοι οι κάτοικοι των ακριτικών περιοχών», δήλωσε ο Ν. Φουτούλης στο f.daily, διευκρινίζοντας ότι το φαρμακείο θα λειτουργήσει την 1η Αυγούστου με έναν υπεύθυνο αδειούχο φαρμακοποιό και ένα βοηθό φαρμακείου.



 «Τα τελευταία 14 χρόνια αντιμετωπίσαμε πολλά εμπόδια, δυσκολίες, ακόμα και ειρωνείες, αλλά δεν το βάλαμε κάτω και τώρα οι συνθήκες ωρίμασαν και έγινε επιτέλους πραγματικότητα η ίδρυση του φαρμακείου στο Καστελόριζο, με τη συμβολή του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου και της Αντιπεριφερειάρχη της Διεύθυνσης Υγείας Νοτίου Αιγαίου Χαρούλα Γιασιράνη και φυσικά με τη βοήθεια του Δήμου Μεγίστης που παραχώρησε το χώρο», προσθέτει ο ίδιος. 

Ο πρόεδρος του ΦΣΔ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία Progetto Farma για την επίπλωση του φαρμακείου, την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star για τη δωρεάν μεταφορά αυτής, το ΣΥΦΑΚ-ΣΥΦΑΡΟ για το εμπόρευμα, την εταιρεία ΙΛΥΔΑ για το λογισμικό και τους υπολογιστές. 

Τέλος, αποκαλύπτει στο f.daily ότι η ονοματοδοσία του φαρμακείου θα γίνει στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου για την πολύτιμη στήριξη της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ στους φαρμακοποιούς όλης της επικράτειας αλλά ιδιαίτερα στους φαρμακοποιούς της Δωδεκανήσου, την περίοδο της κρίσης

farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ