2021-07-17 10:00:04
Φωτογραφία για Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Σίσσυς Χριστίδου: «Τον Δεκέμβριο ξεκίνησαν τα πρώτα συμπτώματα»

Μέσα από το YouTube κανάλι της Σισσυ Χριστίδου αποκάλυψε πως το τελευταίο μεγάλο διάστημα ζει μια δοκιμασία. Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα της  διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή λευχαιμίας που προσβάλλει το αίμα και τον μυελό των οστών. 

Η παρουσιάστρια είπε: «Από το προηγούμενο καλοκαίρι κάναμε κάποιες εξετάσεις και φάνηκε ότι κάτι δεν πηγαίνει πολύ καλά. Στην αρχή ήμασταν πιο χαλαροί, γιατί θα μπορούσε να ήταν από μια ίωση ή μία λοίμωξη. Τελικά 1η Νοέμβριου, στα γενέθλια του αδερφού, μάθαμε ότι η μαμά πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία. Από κει και πέρα ξεκινήσαμε μια μεγάλη μάχη και γενναία. Είμαστε από την πρώτη στιγμή εδώ  στην αιματολογική κλινική του Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Εδώ περνάμε τις περισσότερες ημέρες. Στην αρχή δεν υπήρχαν συμπτώματα, το πιάσαμε από πολύ νωρίς και αυτό είναι ένα καλό μήνυμα που θέλω να περάσω.

Η είδηση σε σοκάρει, δεν μπορείς να την διαχειριστείς εύκολα, είναι ανάμειχτα τα συναισθήματα, περίεργα

. Τα βάλαμε κάτω και είπαμε πάμε να παλέψουμε με το τέρας. Πρόκειται για έναν καρκίνο στο αίμα και στο μυελό. Η θεραπεία που υπάρχει για αυτή την ασθένεια είναι η μεταμόσχευση μυελού των οστών. Γύρω στον Δεκέμβριο ξεκίνησαν τα πρώτα συμπτώματα. Στην αρχή είχε μεγάλο πόνο στο στήθος και πήγε σε μια μεγάλη κλινική. Εκεί μέσα βγαίνοντας από την κλινική της έκαναν τεστ COVID και βγήκε θετική και ήδη είχε περάσει αρκετές ώρες με τον πατέρα μου. Κόλλησε και ο πατέρας μου COVID και το πέρασε βαριά. Μπήκε στο ΑΧΕΠΑ. Χαιρετούσαμε και τον έναν και τον άλλον τα Χριστούγεννα από τα παράθυρα. Ο ένας στο ΑΧΕΠΑ και ο άλλος στο Παπανικολάου. Ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε με ο οξυγόνο και τα κατάφερε. Και η μαμά το αντιμετώπισε αρκετά καλά και καλύτερα από τον μπαμπά. », είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ