2021-07-26 16:00:14
Φωτογραφία για Τηλεοπτική ανατροπή: Μετακίνηση της Ηλιάνας στο STAR; «Πονοκέφαλος» επικρατεί στον ΑLPHA σχετικά με το πως θα δομηθεί το πρόγραμμα στη μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη. 

Το κανάλι βρίσκεται σε ένα σχετικό αδιέξοδο καθώς κανένα από τα σενάρια δεν φαίνεται να είναι το επιθυμητό. Συγκεκριμένα: Αν το «Style me up» προβάλλεται στη ζώνη 1-2, το δελτίο ειδήσεων στο 2-3 και η Τατιάνα στο 3-5, θα σημαίνει ότι η τελευταία θα βρεθεί 40 ολόκληρα λεπτά απέναντι από το Νίκο Ευαγγελάτο, κάτι που ορίζει και το συμβόλαιό της πως δεν μπορεί να συμβεί. 

Αν η Τάτι πάει στο slot 1-3, το δελτίο παραμείνει στις 3 και το «Style me up» στις 4, τότε το παιχνίδι μόδας του ALPHA θα βρεθεί ακριβώς απέναντι με το «Shopping Star». Δεν θα ήθελαν φυσικά τα δύο κανάλια που ανήκουν στον ίδιο όμιλο να «ρίξουν» απέναντι δύο εντελώς ομοειδή προγράμματα. 

Το τρίο σενάριο θα ήταν να πάει η Ηλιάνα στο 1-2, η Τατιάνα στο 2-4 και το δελτίο στις 4 το απόγευμα. Αυτό όμως ακούγεται αρκετά περίεργο αν σκεφτεί κανείς πως η ώρα αυτή θεωρείται απογευματινή για να τοποθετηθεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων. Επίσης, η ίδια δημοσιογραφική ομάδα «τρέχει» και το μεσημβρινό και το κεντρικό και θα ήταν πολύ δύσκολο να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος προετοιμασίας εφόσον θα μεσολαβεί ανάμεσα στα δύο δελτία μόνο ένα δίωρο. 

Με τα παραπάνω δεδομένα, έχει πέσει στο τραπέζι μία σκέψη που θεωρείται η έσχατη λύση, σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου στη Real Life. Πρόκειται για την ιδέα να δούμε τελικά το «Style me up» της Ηλιάνας από τη συχνότητα του STAR, αντί για αυτή του ALPHA. Και μάλιστα την προορίζουν για το slot 2-3, την ώρα δηλαδή που πέρυσι προβαλλόταν το «Ντετέκτιβ Μονκ». 

Για να δούμε αν θα προκύψει τέτοια τηλεοπτική ανατροπή...Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Παγώνει» το «Top Chef»;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Παγώνει» το «Top Chef»;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ