2021-08-05 07:50:51
Φωτογραφία για Το SilkwayTransit του Καζακστάν αποκτά τέσσερις νέες ελκτικές μηχανές για τις ανάγκες του Νέου Δρόμου του Μεταξιού.
Η SilkwayTransit, μια εταιρεία μεταφορών του Καζακστάν, απέκτησε τέσσερις ελκτικές μηχανές μεταφοράς TEM14. Η Sinara Transport Machines Holding (STM) παρείχε τις μηχανές στην εταιρεία του Καζακστάν τον περασμένο Ιούνιο.

Νίκος Παπατόλιος

Οι τέσσερις νέες μηχανές μεταφοράς TEM14 θα χρησιμοποιηθούν για επιχειρήσεις στο συνοριακό σημείο Dostyk-Alashankou, επί του παρόντος το πιο πολυσύχναστο συνοριακό πέρασμα κατά μήκος του Νέου Δρόμου του Μεταξιού.

Για την STM, δεν είναι η πρώτη φορά που παρέχει εξοπλισμό στο Καζακστάν. Μόνο κατά τη διάρκεια του 2020, η εταιρεία παρέδωσε οκτώ μηχανές μεταφοράς στις μεταλλουργικές επιχειρήσεις της χώρας. Από το 2007, η STM έχει προμηθεύσει 46 μηχανές ντίζελ των σειρών TEM7A, TEM9, TEM14, TGM4B, TGM6D, πάνω από 80 μονάδες οχημάτων συντήρησης και 246 αυτοκίνητα χοάνης στο Καζακστάν.

Πολύτιμος εξοπλισμός

Η STM είναι αυτή τη στιγμή ενεργή σε 30 χώρες παγκοσμίως και διερευνά ευκαιρίες επέκτασης σε μεγάλες σιδηροδρομικές αγορές. Το Καζακστάν είναι ένα από αυτά με όλες τις δυνατότητες που διαθέτει ως χώρα διέλευσης του Νέου Δρόμου του Μεταξιού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η STM είναι τόσο ενεργή σε αυτήν εδώ και 14 χρόνια. Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι χώρες που κάνουν τη διαφορά.


Η STM παράγει και παρέχει πολύτιμο εξοπλισμό σύμφωνα με τις ανάγκες των σιδηροδρομικών εταιρειών και συγκεκριμένων διαδρομών μεταφοράς. Για παράδειγμα, πρόσφατα, ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός νέου flatcar υψηλής ταχύτητας που φτάνει ταχύτητες έως 140 χιλιόμετρα την ώρα. Το flatcar υψηλής ταχύτητας έχει επίσης καλύτερη κατανομή βάρους που του επιτρέπει να μεταφέρει δύο δοχεία 40 ποδιών ανά φορά. Η σημαντικότερη συμβολή του είναι ότι θα μπορούσε να μετατρέψει τη διαμετακόμιση μεταξύ Ρωσίας-Κίνας, μειώνοντας τον χρόνο ταξιδιού σε επτά ημέρες.

https://www.railfreight.com/beltandroad/2021/08/03/kazakhstans-silkwaytransit-acquires-four-new-locomotives/

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea
sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ