2021-08-14 09:20:09
Φωτογραφία για Ιωάννης Παπαζήσης: «Όταν του γυρίζουν την πλάτη και φεύγουν, είναι ένας νεκρός καλλιτέχνης»...

 Για το ελληνικό #Me Too τοποθετήθηκε σε συνέντευξή του στο Tv o Clock και στον Παναγιώτη Μουλόπουλο, ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Δεν ακούμε πολύ εύκολα ηθοποιούς να αναφέρονται με τόσο θετικά σχόλια για συναδέλφους τους… 

Μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο πρόβλημά μας ήταν ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα. Όμως με όλα αυτά που συμβαίνουν και με την καλλιτεχνική εξέλιξη των ηθοποιών της γενιάς μου, το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι να κόψουμε όλοι μαζί το νήμα. Άλλωστε, αυτά προσπαθούμε να χτίσουμε εμείς οι πιο νέοι, που αναλαμβάνουμε αυτή τη στιγμή τα πράγματα. Είμαστε μια γενιά πονεμένη, καθώς περιμέναμε 20 χρόνια αλλά θεωρώ ότι έχουμε τη γνώση και το ήθος να μην πέσουμε στην ίδια λούμπα με αυτήν των παλαιότερων γενιών και να κρατήσουμε ένα υψηλό επίπεδο.

Σε αυτό βοηθάει κι η εκκαθάριση που έγινε χάρη στο ελληνικό #Me Too;

Η εκκαθάριση στο νομικό κομμάτι έπρεπε να είχε γίνει ενώ στο καλλιτεχνικό είχε γίνει ήδη στο υποσυνείδητό μας. Όπως έχω πει και σε μία άλλη τοποθέτησή μου, δεν έχω πέσει από τα σύννεφα. Όμως, αλήθεια, ζητάω συγγνώμη από όλα τα θύματα. Από εκεί και πέρα, όταν ένας ηθοποιός αναιρείται από τους συναδέλφους του, όταν του γυρίζουν την πλάτη και φεύγουν, είναι ένας νεκρός καλλιτέχνης.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ