2021-08-14 17:20:13
Φωτογραφία για Η ημερομηνία που κάνει πρεμιέρα το πρωινό του Star

Στις 13 Σεπτέμβρη θα κάνει πρεμιέρα η πρωινή εκπομπή του Star, με το ραδιοφωνικό δίδυμο Γιώργο Καρτέλια και Ελίνα Παπίλα και θα έχει τίτλο Breakfast at Star. Εκτός απροόπτου, η εκπομπή θα ξεκινά στις 9 το πρωί και θα δίνει τη σκυτάλη στην Ζήνα Κουτσελίνη.

Από τα πρόσωπα που έχουν κλείσει για να βρίσκονται στην παρέα τους είναι: η Νανά Ηλιοπούλου που φέτος βλέπαμε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Τζώρτζια Γεωργίου που συνεχίζει από την «Φωλιά των Κου Κου» και ο δημοσιογράφος Τάσος Μπιμπισίδης. Ο δημοσιογράφος Αρτ, που είχε συζητήσει για να παραμείνει από την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο νέο τηλεοπτικό δίδυμο, τελικά έφυγε ακολουθώντας την παρουσιάστρια στο Mega και θα τον βλέπουμε τα Σαββατοκύριακα.

Στο κομμάτι της αστρολογίας θα βρίσκεται η Άση Μπήλιου και στην κουζίνα της πρωινής εκπομπής θα έχουμε πολύ άρωμα από το MasterChef καθώς συνεχίζει κανονικά ο νικητής του τέταρτου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής, Σταύρος Βαρθαλίτης

. Θα μαγειρεύει δύο φορές την εβδομάδα ενώ είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό. Για τις υπόλοιπες τρεις μέρες έχει συζητήσει για να βρίσκεται στην κουζίνα της εκπομπής, όπως πρώτο σας είχε γράψει το okmag.gr, η φετινή νικήτρια του MasterChefm Μαργαρίτα Νικολαΐδη. Mένει να πέσουν οι τελικές υπογραφές γιατί οι καιροί είναι πονηροί και ποτέ δεν ξέρεις από πού μπορεί να «σκάσει»τηλεοπτική πρόταση.

Στο τιμόνι της εκπομπής θα βρίσκεται η έμπειρη αρχισυντάκτρια Ελεάννα Τρυφίδου στην οποία ουσιαστικά πέφτει και όλο το βάρος της εκπομπής, αφού το δίδυμο των παρουσιαστών που αναλαμβάνουν την πρωινή ζώνη δεν έχουν βρεθεί ποτέ ξανά σε αυτή τη θέση και μάλιστα σε μια ζώνη με μεγάλο ανταγωνισμό.



OK.gr 



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ