2021-08-23 16:20:07
Φωτογραφία για Πότε θα κάνει πρεμιέρα το «Καλό μεσημεράκι»;

 



Επέστρεψε στο κλεινόν άστυ και ο Νίκος Μουτσινάς και όλοι αναρωτιούνται πότε θα κάνει πρεμιέρα το «Καλό μεσημεράκι».

Σύμφωνα με  πληροφορίες του Znews και του Γιώργου Μπέζα, τη Δευτέρα 23 Αυγούστου στα γραφεία της εκπομπής στα Μελίσσια θα γίνει η πρώτη συνάντηση όλων των συντελεστών ενώ η πρεμιέρα της εκπομπής έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 20 του Σεπτέμβρη.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει ζητήσει από το κανάλι να τελειώνει πρώτος τις εκπομπές του στο τέλος της σεζόν και να ξεκινά τελευταίος ώστε να έχει υλικό για τη θεματολογία της εκπομπής του και ειδικά για τη «Χρυσή τηλεόραση».

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πηγές έχει ζητήσει τα πρόσωπα που θα αποχωρήσουν από το σπίτι του Big Brother τις δύο εβδομάδες που θα βρίσκεται η εκπομπή του εκτός αέρα- αφού o Μεγάλος Αδερφός θα ξεκινήσει στις 29 Αυγούστου- να μην κάνουν παρά μόνο τις απαραίτητες εμφανίσεις στις εκπομπές του σταθμού και αν είναι δυνατόν και αυτές σε βίντεο, ώστε να πάνε πρώτα σε εκείνον ως καλεσμένοι.

Η φετινή σεζόν για τον Νίκο Μουτσινά έχει αλλαγές στην δημοσιογραφική ομάδα αφού αποχώρησαν από αυτήν η υπεύθυνη καλεσμένων του αλλά και ο καλός του φίλος και συνεργάτης επί σειρά ετών, Φίλιππος Iωάννου (γνωστός και ως Fipster).

Mάλιστα πριν από λίγες μέρες είδαμε μέσω Instagram να αναζητούν νέους συνεργάτες για την δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής.

Ακόμη και στις διακοπές του ο παρουσιαστής συζητούσε με την αρχισυντάκτριά του, Αγγελική Γιαννακοπούλου, για τους καλεσμένους και τις στήλες που θέλει να εντάξουν στην εκπομπή ενώ ήδη έχει γίνει κρούση σε πρόσωπα που μας απασχόλησαν το καλοκαίρι για να βρεθούν ως βασική καλεσμένοι στο πλατό του.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ