2021-08-31 15:20:13
Φωτογραφία για Γιάννης Αϊβάζης: «H Μαρία έχει δεχθεί πολλές φορές ανήθικο πόλεμο. Και τώρα βρισκόμαστε δικαστικά»

Στο περιοδικό “ΕΓΩ” και στη Νάντια Αδαμοπούλου έδωσε  συνέντευξη ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο γνωστός ηθοποιός,μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που ακούει κατά καιρούς η σύζυγος του, Μαρία Κορινθίου.

Αγανακτείτε με τα αρνητικά σχόλια που κάνουν στην Μαρία; Εκείνη μας είχε απαντήσει ότι πλέον είναι αναμενόμενα από συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων, εσείς όμως πως αντιδράτε; Έχετε πάρει τηλέφωνο κάποιον και του έχετε πει «ως εδώ»;

Όχι, είμαι ένας άνθρωπος πολύ της λογικής και ποτέ δεν με ενδιέφερε τι έλεγαν οι άλλοι ή πως σχολιάζει κάποιος κακοπροαίρετα κάτι. Σίγουρα όμως ότι δεν κινείται στα πλαίσια της ηθικής μπορώ να το αντιμετωπίσω και να κάνω για αυτό όπως για παράδειγμα να κινηθώ νομικά. Μέχρι τώρα έχω δικαιωθεί σε αυτό. Ζούμε σε έναν κόσμο της δειλίας και της ανθρωποφαγίας. Ο οποιοσδήποτε μπορεί πλέον να σηκώσει ένα τηλέφωνο ή ένα πληκτρολόγιο και να πει οτιδήποτε θέλει να πει για οποιονδήποτε λόγο. Κρύβεται κάποιος πίσω από ένα πληκτρολόγιο και νομίζει ότι μπορεί να πει ότι θέλει και ότι είναι αλώβητος αλλά δεν είναι έτσι. Ισχύουν οι νόμοι για οποιονδήποτε και μπορείς να βρεις και να εντοπίσεις τον οποιονδήποτε και να δικαιωθείς αν κάποιος επιδιώξει να σε πειράξει ηθικά.

Η Μαρία όντως έχει δεχθεί πολλές φορές ανήθικο πόλεμο και καταντάει λίγο κουραστικό πια αλλά και πάλι έχει δικαιωθεί πολλές φορές. Και τώρα βρισκόμαστε δικαστικά γιατί την βρήκαμε την άκρη αλλά δεν είμαστε από τους ανθρώπους που θα πουλήσουμε κάτι ή που θα προσπαθήσουμε συνέχεια να είμαστε στα media. Είμαστε ακριβώς το αντίθετο και αυτό μπορώ να στο επιβεβαιώσω γιατί εγώ προσωπικά απέχω από συνεντεύξεις κι από προβολές αν δεν έχω λόγο να επικοινωνήσω μια δουλειά μου. Δεν το βρίσκω σωστό εγώ προσωπικά και απέχω σαν ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι σε όλη αυτήν την «κιτρινάδα» από τις κακές δουλειές, από τις κακές δημοσιογραφικές συνεντεύξεις που ο καθένας προσπαθεί να εκμαιεύσει ότι θέλει και να το γράψει όπως θέλει. Νομίζω ότι μετά από 17 χρόνια έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω αυτό.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ