2021-09-09 07:23:11
Φωτογραφία για ΝΙΜΤΣ: Παραιτήθηκε ο διοικητής. Ήταν ανεμβολίαστος
Παραιτήθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ, ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος. Ο διοικητής του νοσοκομείου, υποστράτηγος στον βαθμό, είχε ξεκαθαρίσει πριν από μερικές ημέρες στην ηγεσία του υπουργείου Άμυνας πως δεν επρόκειτο να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη ενόχληση στη Μεσογείων και ζητήθηκε η παραίτησή του.

Ο διοικητής του νοσοκομείου παραιτήθηκε και, όπως αναμενόταν, η παραίτηση έγινε δεκτή, με αποτέλεσμα το ΝΙΜΤΣ να τελεί πλέον υπό προσωρινή διοίκηση.

Την ίδια ώρα, όπως αποκάλυψε το OPEN, Περίπου 350 είναι οι υγειονομικοί σε στρατιωτικά νοσοκομεία που δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί, με τους περισσότερους να εργάζονται ως «λοιπό προσωπικό». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δέσποινας Βλεπάκη, η αναστολή τους έχει ήδη υπογραφεί και έχει ξεκινήσει η διαδικασία της επίδοσης.

Η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, αποκάλυψε, ότι ο διοικητής του ΝΙΜΤΣ, στο οποίο εργάζονται ακόμα πολλοί ανεμβολίαστοι, είναι υπό παραίτηση. «Στο ΝΙΜΤΣ ο διοικητής είναι ανεμβολίαστος και κυκλοφορεί στους διαδρόμους ανενόχλητος», ανέφερε ο κ. Γιαννάκος.

Παράλληλα σημείωσε ότι τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας, ο Άγιος Ανδρέας και το Ρίο, το ΔΑΦΝΙ και το ΝΙΜΤΣ απασχολούν ανεμβολίαστους εργαζόμενους.
themaygeias
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ