2021-09-09 09:00:12
Φωτογραφία για Η πρεμιέρα του «Happy Traveller»

 



Ταξιδεύουν 6 χρόνια σε όλο τον κόσμο. Έχουν γυρίσει 236 επεισόδια γεμάτα εντυπωσιακές εικόνες. Έχουν επισκεφτεί περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον πλανήτη. Η παρέα του Happy Traveller δεν σταματά εδώ και ξεκινάει την 7η ταξιδιωτική σεζόν της στις 18 Σεπτεμβρίου στις 17:40, με όρεξη για νέες εξορμήσεις, λαχτάρα για νέες περιπέτειες και επιθυμία να μοιραστεί με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ καινούριες και ιδιαίτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες. 

 Η νέα χρονιά του Happy Traveller ξεκινά με τα δεδομένα στις ζωές μας και φυσικά στα ταξίδια να έχουν αλλάξει. Ο στόχος όμως της εκπομπής παραμένει ο ίδιος: να μας ταξιδέψει νοερά και μας γνωρίσει μέρη που κρύβουν τις δικές τους ομορφιές. Έτσι, στα νέα επεισόδια, μεταξύ των άλλων, θα δούμε: Ένα ξεχωριστό road trip που διήρκησε 40 μέρες, συνολικής απόστασης 10.000 χλμ, διανύοντας 12 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης. 

Ένα οδοιπορικό, μέσα από το οποίο ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα συμπληρώνουν το ταξιδιωτικό ευρωπαϊκό παζλ με κομμάτια που τους είχαν ξεφύγει σε προηγούμενα ταξίδια

. Πανέμορφα τοπία, εμβληματικά κάστρα, μεσαιωνικά χωριά και πολύχρωμα γραφικά χωριά χτισμένα στα απόκρημνα βράχια εντυπωσιάζουν τους ταξιδιώτες μας στο πέρασμά τους. Ένα μεγάλο ταξίδι στην κεντρική Αμερική με επεισόδια στον Παναμά, τη Γουατεμάλα, το Ελ Σαλβαδόρ και την Ονδούρα, καθώς μία από τις αποστολές της εκπομπής είναι να μας ταξιδέψει σε όσες περισσότερες χώρες του πλανήτη γίνεται. Επίσης, μια σεζόν Happy Traveller δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει επεισόδια εντός Ελλάδος. Με τα φετινά ταξίδια εντός συνόρων, οι ταξιδιώτες μας έχουν σκοπό να μας δείξουν λιγότερο γνωστούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας και να εκπληρώσουν τον στόχο τους, να έχουν επισκεφτεί όλους τους νομούς και τα νησιά της Ελλάδας. 

Η 7η Happy Traveller σεζόν έρχεται στον ΣΚΑΪ το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και εμείς ετοιμαζόμαστε για υπερατλαντικές πτήσεις, επισκέψεις σε άγνωστους και απομακρυσμένους προορισμούς, σε μικρές αλλά πανέμορφες χώρες και συναρπαστικά ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ