2021-09-12 16:31:56
Φωτογραφία για Ξεκίνησε η πιο δύσκολη τηλεοπτική σεζόν. Τι έκαναν οι εκπομπές την πρώτη εβδομάδα; (κριτική)

Έκλεισε η πρώτη εβδομάδα με τις περισσότερες πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές να ήταν στον αέρα. Για αρκετούς η γεύση που άφησαν τα νούμερα τηλεθέασης ήταν...γλυκόπικρη.

ANT1-Πρωινό: Πολλά αρνητικά σχόλια έχω διαβάσει και μάλιστα χωρις λόγο. Μετά το περσινό «δοκιμαστικό» με την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα,το «Πρωινό» φέτος πιστεύω έχει πολλές δυνατότητες να πάει καλά. Ωραίο το πλατό,καλή ομάδα με νέες προσθήκες και φυσικά αποκλειστικά. Αρκετά καλό το ενημερωτικό κομμάτι που έχουν εντάξει πλέον πιο βαθιά στην εκπομπή και ο Γιώργος Λιάγκας μπήκε πολύ δυναμικά φέτος,μου αρέσει. Πλάκα θα έχει να έχουμε καμία ανατροπή στο τέλος της σεζόν.

ALPHA- Happy Day: Κλασική αξία,αγαπημένο και φυσικά μια παρέα που έχει δέσει χρόνια τώρα. Μην ξεχνάμε πως ο τηλεθεατής έχει τις συνήθειες του και δύσκολα τις αλλάζει. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι από τις παρουσιάστριες που γνωρίζει πλέον πολύ καλα πως λειτουργεί η τηλεόραση και τι αρέσει,όποτε η επιτυχία είναι δεδομένη.

MEGA-Πάμε Δανάη: Η έκπληξη μέχρι στιγμής,νέα πρόσωπα στην εκπομπή και τα νούμερα την πρώτη εβδομάδα αρκετά καλά σε σχέση με πέρσι. Η Δανάη Μπάρκα είναι το κορίτσι της «διπλανής πόρτας»,είναι  αυθόρμητη και έχοντας δίπλα της τον Άρη Καβατζίκη έρχεται κάποιες φορές η ισορροπία.

OPEN-Μαγγίρα: Με μονοψήφια έκανε πρεμιέρα,με μονοψήφια έκλεισε την εβδομάδα. Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι show woman,γι’αυτό άλλωστε διαφέρει από όλες τις άλλες «στημένες» παρουσιάστριες -να τα λέμε και αυτά-. Μπήκε με αέρα και όρεξη,είναι κάτι που φαίνεται άλλωστε. Η ομάδα δεν με ενθουσίασε για να είμαι ειλικρινής. Κρίμα είναι να καταλήξει στον «πάτο της θάλασσας». Ας ελπίσουμε πως αυτό που χρειάζεται η εκπομπή είναι χρόνο και θα πάρει τα πάνω της.

MEGA- Mega Καλημέρα: Να τολμήσω να πω πως είναι το νέο Happy Day του MEGA; Επιτέλους η Ελεονώρα Μελέτη κάνει κάτι που της ταιριάζει. Ασχολείται με το ενημερωτικό κομμάτι,αλλά και την ψυχαγωγία. Ωραία εκπομπή,μακάρι να ανέβει στους πίνακες. Έχει στο πλευρό της ένα σημαντικό δημοσιογράφο,τον Κώστα Τσουρό που ξέρει και από ενημέρωση αλλά και ψυχαγωγία. 

Το μεσημεριανό του ΣΚΑΙ- Love it: Δύσκολα τα πράγματα στον σταθμό του Φαλήρου. Μπορεί να έχουν ενταχθεί και σε αυτή την ομάδα νέα πρόσωπα,αλλά φαίνεται πως τα νούμερα δεν λένε να πάρουν μπρος. Τι να φταίει άραγε; Πάντως το έχω πει ξανά στο παρελθόν -για άλλη εκπομπή όμως- πως το δυνατό χαρτί της ομάδας της είναι ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος,από τις συνεντεύξεις του μέχρι την άποψη του πάνω στα θέματα. Γενικά μου άρεσε η ομάδα της αγαπησιάρικης κατά τα αλλά εκπομπης του ΣΚΑΙ. Μόνο που κάτι λείπει. Ας το ψάξουν καλύτερα.

Εν κατακλείδι,είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγάλουμε συμπεράσματα. Ακολουθούν από την νέα εβδομάδα και άλλες πρεμιέρες. Επιστρέφει η «Ελένη» και η «Super Κατερίνα» όποτε τότε  θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις εκπομπές και οι καλύτεροι... ας κερδίσουν. Από την άλλη έχουμε και το Breakfast@Star που ακόμη δεν ξέρουμε ποτε θα βγει. Θα πέσουν πολλά κεφάλια...





Καλη αρχή σε όλους.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ