2021-09-17 14:29:41
Φωτογραφία για Παρασκευή, 17/9/2021: Εργασίες ημέρας

 



Μαθηματικά: Διαβάζουμε με πολλή προσοχή τη θεωρία, τις εφαρμογές και τον "Αυτοέλεγχο", στη σελίδα 20 του Β.Μ., αφού συμβουλευτούμε τη "Διερεύνηση" (σελίδα 19 - Β.Μ.) και την αντίστοιχη ανάρτηση. Έπειτα, λύνουμε τις ασκήσεις και το πρόβλημα της σελίδας 17 του Τ.Ε..

Γλώσσα: Με τη βοήθεια της αντίστοιχης ανάρτησης, συμπληρώνουμε τις εργασίες 6 και 9, στις σελίδες 13 και 15 του Τ.Ε., αντίστοιχα.

Ιστορία: Διαβάζουμε πολύ καλά τα υπογραμμισμένα του α΄ μέρους του κεφαλαίου "Από τις Γεωγραφικές Ανακαλύψεις στον Διαφωτισμό" (από την αρχή ως "... των κατοίκων της Γερμανίας."). Μπορείτε να βοηθηθείτε από το υλικό της αντίστοιχης ανάρτησης.

Φυσική: Διαβάζουμε καλά το συμπέρασμα του ΦΕ2 "Οι δυνάμεις", με τη βοήθεια των παρατηρήσεων και της αντίστοιχης ανάρτησης, προτού συμπληρώσουμε τις εργασίες 1 και 2 (σελίδες 164 - 168).

Σχολική ζωή: Τη Δευτέρα, 20/9, το πρόγραμμα των μαθημάτων θα είναι το εξής:

Μαθηματικά

Γλώσσα

Γλώσσα

Γυμναστική

Αγγλικά

Κ.Π.Α.*

* Στην ώρα της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής θα πραγματοποιηθεί το α΄ μέρος των εκλογών για την ανάδειξη του πενταμελούς συμβουλίου της τάξης, με την παρουσίαση των υποψηφίων και τον "προεκλογικό" τους αγώνα.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ