2021-09-18 08:40:08
Φωτογραφία για «Το Πρωινό»: Ποιοι συνεργάτες αποχώρησαν από την εκπομπή δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα;

 



Δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα, του το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μετρά συνολικά τρεις αποχωρήσεις. 

 Ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός τη σεζόν που ξεκίνησε εδώ και μερικές εβδομάδες και φαίνεται ότι οι ισορροπίες σε πολλές εκπομπές είναι ακόμα ρευστές. Aυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να δούμε αρκετές αποχωρήσεις, επανεισόδους, νεοεμφανιζόμενους μπροστά και πίσω από τις κάμερες. 

 Την αρχή έκανε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, που δεν βρήκε χρόνο και χώρο στη σκαλέτα της εκπομπής και αποχώρησε την τέταρτη μέρα της εκπομπής. Σήμερα έγιναν γνωστές άλλες δύο αποχωρήσεις. Έτσι, παρελθόν αποτελεί από την εκπομπή ο δημοσιογράφος Θάνος Μακρογαμβράκης που λίγο πριν από την πρεμιέρα έκανε γνωστό στους συντελεστές της εκπομπής ότι αποχωρεί αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες υπήρχε μεγάλη απόκλιση από αυτά που είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές.

 Ο δημοσιογράφος παρόλα αυτά εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή προκειμένου να δώσει θέμα σχετικό με την Ιωάννα Παλιοσπύρου καθώς η παραίτησή του δεν είχε γίνει αποδεκτή. Πλέον όμως οι δρόμοι του με την εκπομπή έχουν χωρίσει. 

 Ο τρίτος που σήμερα υπέβαλε την παραίτησή του είναι ο ρεπόρτερ της εκπομπής, Μάνος Μπανασάκης. Με ανάρτησή του στο Facebook αφήνει υπονοούμενα για τους άμεσα εμπλεκόμενους στην εκπομπή και σε καμιά περίπτωση για τους παρουσιαστές. Ο δημοσιογράφος που πήρε μεταγραφή από την Τατιάνα Στεφανίδου για να ενισχύσει με τα ρεπορτάζ του το κοινωνικό ρεπορτάζ του «Πρωινού» έγραψε: «Η αποχώρηση μου από την εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 είναι αποκλειστικά απόφαση δική μου. Η σχέση μου με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα παραμένει άριστη και τους ευχαριστώ από καρδιάς για τη σύντομη αλλά ευγενική αποδοχή στην ομάδα τους. Αλλού είναι τα “παρατράγουδα” στην παραγωγή αυτή που όταν απομακρυνθούν ίσως πάρουν οριστικά κεφάλι στα νούμερα με διαφορά ως εκπομπή. Θα παραμείνω δημοσιογράφος μάχιμος χωρίς ΑΠΟΧΡΩΣΗ και πάντα το ρεπορτάζ μου θα είναι παρά πολύ καλά διασταυρωμένο πριν βγω στον αέρα να το πω. Δεν θα με επηρεάσει ΠΟΤΕ ο χρόνος ή ο ανταγωνισμός απλά για να μπει κάτω στην οθόνη ένας τίτλος».

znews.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ