2021-09-22 13:00:12
Φωτογραφία για The Bidding Room: Τα ονόματα που έκαναν οντισιόν για το νέο ριάλιτι του Star



 Το Star και η εταιρεία παραγωγής Green Pixel τολμούν να συστήσουν στην Ελλάδα ένα από τα πιο πετυχημένα φορμάτ του βρετανικού καναλιού BBC -γερμανικής, όμως, προέλευσης- το The Bidding Room. 

 Πρόκειται για ένα reality δημοπρασιών, στο οποίο μπορεί ο καθένας να φέρει προς πώληση μπροστά σε τρεις (ή τέσσερις) ειδικούς ένα συλλεκτικό αντικείμενο, το οποίο συχνά έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για εκείνον. Σε αντίθεση με την αυθεντική- γερμανική- εκδοχή που είναι πιο αυστηρή, η αγγλική version είναι πιο διασκεδαστική και πιο κοντά σε αυτό που έχουν στο μυαλό τους οι ιθύνοντες του Star. 

 Ο ρόλος του παρουσιαστή είναι κυρίως διεκπαιρωτικός και τη συγκεκριμένη θέση σκέφτονται να την αναθέσουν σε ηθοποιό. Ουσιαστικά, το «παιχνίδι» γίνεται ανάμεσα στους κριτές, που «παλεύουν» να αποκτήσουν το αντικείμενο, αν βέβαια ο υποψήφιος πωλητής καταφέρει να τους πείσει για την αξία του. Εκείνος άλλωστε με τη σειρά του μπορεί να απορρίψει την πρότασή τους, αν θεωρεί ότι το αντικείμενό του μπορεί να πουληθεί πιο ακριβά από το αντίτιμο που του προσφέρουν.

 Και ενώ τα δοκιμαστικά βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, τρία πρόσωπα έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις. Ο πρώτος είναι ο, concept maker, όπως αυτοπροσδιορίζεται, Γιώργος Καράμπελας. Προερχόμενος από τον χώρο της διαφήμισης, είναι εμπνευστής, μεταξύ πολλών άλλων, του Travel Manifesto. Είναι παντρεμένος με την Μαρίνα Κουταρέλη, ιδιοκτήτρια του Communication Lab- το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας. Ο δεύτερος είναι ο πετυχημένος δικηγόρος (με ειδίκευση στο εταρικό δίκαιο), Αλέξανδρος Κασσανδρινός, ο οποίος είναι λάτρης των τεχνών, πολίτης του κόσμου και εμπευστής του φιλόδοξου καλλιτεχνικού project Just/Art. 

 Τέλος, πολύ καλές εντυπώσεις έχει αφήσει η εικαστικός και ποιήτρια Δήμητρα Γρίβα. Επίσης είναι ιδιοκτήτρια εταιρείας επεξεργασίας και παραγωγής προϊόντων τσιμέντου στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό. 

 Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τελικές αποφάσεις αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας καθώς το Star θέλει να βγάλει το The Bidding Room στον αέρα τον επόμενο μήνα. Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό η εκπομπή θα μεταδίδεται τα Σαββατοκύριακα. Στη θέση του αρχισυντάκτη θα βρίσκεται ο Γιώργος Ευφραιμίδης, ο οποίος είχε μέχρι πέρσι τον ίδιο ρόλο στην εκπομπή Star Κου Κου.

okmag.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ