2021-10-01 09:25:49
Φωτογραφία για Επίσπευση τελικού για το «Big Brother»;



 Προβληματισμό έχουν φέρει στον ΣΚΑΪ τα νούμερα που σημειώνει στη late night ζώνη του σταθμού το Big Brother. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα στο οποίο το κανάλι του Φαλήρου είχε επενδύσει και πίστευε πως θα σταθεί επάξια απέναντι στον ανταγωνισμό. Άλλωστε, τα περσινά νούμερα του ριάλιτι δημιούργησαν εύλογες προσδοκίες και για φέτος. 

 Όμως, τα ποσοστά που σημειώνει στη βραδινή ζώνη, αλλά και στην αναπαραγωγή στις ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού δείχνουν πως μέχρι στιγμής δεν έχει αποκτήσει τη δυναμική ώστε να κερδίσει τους τηλεθεατές και ειδικά το κοινό 18-54. 

Το ριάλιτι δεν ευνοείται ιδιαίτερα από το πολύ χαμηλό lead in που παίρνει από το Top Chef, το οποίο κινείται σε νούμερα ακόμα και κάτω από 5%. Ούτε όμως και τα live φέρνουν τις Παρασκευές τα προσδοκώμενα νούμερα παρόλο που είναι σαφώς καλύτερα από τα επεισόδια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Οκτώβρης είναι ο μήνας που θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για το Big Brother. Το ρεπορτάζ θέλει να υπάρχουν σκέψεις να επισπευσθεί ο τελικός, αν τα νούμερα συνεχίσουν να παραμένουν χαμηλά και να επιστρατεύεται άρον άρον να βγει στα μέσα του Δεκέμβρη το Survivor, όπως είχε γίνει και πέρσι.

znews.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ