2021-10-10 13:00:07
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ανατροπές, ολοκληρώσεις και νέες πρεμιέρες στον ΑΝΤ1... Όλο το ρεπορτάζ που τρέχει...
Σε σκέψεις βρίσκονται οι άνθρωποι το ΑΝΤ1 καθώς η επιστροφή του Ράδιο Αρβύλα θα φέρει ανατροπές στο κανάλι σε πολλές ζώνες του Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM ο ΑΝΤ1 εξετάζει ένα ακόμα σενάριο που μάλλον είναι το πιο πιθανό να συμβεί.

Έτσι στις 16:45 φαίνεται να μετακινείται το 5Χ5 με την σειρά ΗΛΙΟΣ 17:45 με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων να ακολουθεί.

Οι Ράδιο Αρβύλα θα μπουν στη ζώνη 20:00 με 21:15 .

Στις 21:15  φαίνεται ότι θα συνεχίσει το GAME OF CHEFS  που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM ολοκληρώνει τα γυρίσματα του στις 13 Οκτωβρίου.

Οι ίδιες αποκλειστικές μας πληροφορίες  θέλουν το κανάλι να μην αλλάζει ώρα το μαγειρικό του ριαλιτι καθώς αυτό μόλις ολοκληρώσει την προβολή του, θα φέρει νέες ανατροπές στο πρόγραμμα, καθώς η ΦΑΡΜΑ δεν θα παίζει το απόγευμα, αλλά στο prime time.

Μιας κι ανέφερα ΦΑΡΜΑ, ετοιμάζεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ήδη  είναι έτοιμοι και μπαίνουν οι κάμερες και τα μηχανήματα... Αποκλειστικό μάλιστα ρεπορτάζ του TVNEA.COM, θέλει τα γυρίσματα να ξεκινούν το διάστημα 10 με 21 Νοεμβρίου.

Η ΦΑΡΜΑ αναμένεται να καλύψει το καθημερινό κενό του GAME OF CHEFS στις 21:15 ενώ θα δίνει πάσα στις Άγριες Μέλισσες ίσως και στις 22:30 .

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ