2021-10-10 14:40:06
Φωτογραφία για Ορέστης Τζιόβας: «Θεωρώ λάθος να υπερασπίζεσαι τέτοιες συμπεριφορές με το ελαφρυντικό ότι υπάρχουν αδυναμίες»

Στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου παραχώρησε συνέντευξη ο Ορέστης Τζιόβας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφερθηκε  στη σειρά που παίζει, «Τελευταία ώρα».

«Πηγαίνει πολύ καλά η σειρά, ακούω τη γνώμη των γονιών μου που είναι αυστηροί κριτές. Υποδύομαι έναν άνθρωπο που είναι αρνητικός χαρακτήρας, αλλά θα πληρώσει για τις πράξεις του», είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

«Ζούσα με 534 ευρώ το μήνα για ενάμιση χρόνο. Η κατάσταση είναι τραγική. Αναγκάστηκα να δανειστώ χρήματα, τα έβγαζα πέρα κουτσά στραβά. Ψυχολογικά είμαι καλά».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Ελπίζω ο νόμος να λειτουργήσει όπως πρέπει. Δεν περνούσα καλά στη συνεργασία μας, αλλά δεν έφυγα, παρέμεινα, είναι επάγγελμα. Απλά δεν ξανασυνεργάζεσαι. Το θέμα είναι ότι άντεχα, μπορούσα να το διαχειριστώ. Αν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου προσπαθεί να τον υπερασπιστεί, δεν συμφωνώ. Θεωρώ λάθος να υπερασπίζεσαι τέτοιες συμπεριφορές με το ελαφρυντικό ότι υπάρχουν αδυναμίες».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι θα δούμε αύριο στον «Ήλιο»;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι θα δούμε αύριο στον «Ήλιο»;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ