2021-10-14 18:22:52
Φωτογραφία για ΗΣΑΠ: Κανονικά τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου -Αποκαταστάθηκε η συγκοινωνία.
Κανονικά διεξάγονται πλέον τα δρομολόγια στον ΗΣΑΠ (γραμμή 1 Μετρό). Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, αποκαταστάθηκε η συγκοινωνία σε όλο το δίκτυο της γραμμής Κηφισιά -Πειραιάς.

Υπενθυμίζεται ότι, η κυκλοφορία διεξαγόταν για κάποια ώρα μεταξύ των σταθμών «Ταύρος» - «Πειραιάς» και «Ομόνοια» - «Κηφισιά», λόγω συσσώρευσης υδάτων στον σταθμό «Θησείο».

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει ολόκληρη τη χώρα, δημιουργώντας δεκάδες προβλήματα, ενώ στο «κόκκινο» είναι η κίνηση στους δρόμους. Στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής επικρατεί κομφούζιο, με τους οδηγούς να παραμένουν για ώρα μέσα στα οχήματά τους.

Επίσης, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της λεωφόρου Κηφισίας, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού από την κακοκαιρία «Μπάλλος». Ειδικότερα, έκλεισε το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από το ύψος του Φάρου Ψυχικού.

Οι ισχυρές καταιγίδες, που έχουν προκαλέσει τα έντονα φαινόμενα, είχε ως αποτέλεσμα λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς -Βούλα να καλυφθεί σχεδόν ολόκληρο από νερό, ενώ ακινητοποιήθηκε στο σημείο.

iefimerida.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ