2021-10-21 18:50:12
Φωτογραφία για Αυτή είναι η σειρά που φέρνει ο Acun στην Ελλάδα!



Η διαφορετική σειρά που κάνει χαλασμό στην Τουρκία, σχεδιάζεται να έρθει σύντομα και στην Ελλάδα.

The Red Room ή Kirmizi Oda ή στα ελληνικά Το Κόκκινο Δωμάτιο. Αυτό είναι ο τίτλος του νέου προγράμματος που σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, φαίνεται να ετοιμάζει ο Acun για τον ΣΚΑΙ.Πρόκειται για μια πολύ επιτυχημένη τουρκική σειρά, η οποία, όπως μαθαίνουμε, κατευθύνεται προς το κανάλι του Φαλήρου. Πρόκειται για ένα δραματικό κοινωνικό σίριαλ με έντονα στοιχεία ψυχογραφήματος, βασισμένο σε αληθινές ιστορίες. Βασική πρωταγωνίστρια θα είναι μια ψυχίατρος, η οποία θα προσπαθεί σε κάθε επεισόδιο να βοηθήσει τον άνθρωπο που θα απευθύνεται σε αυτήν, ενώ μέσα από την αφήγησή του θα αποκαλύπτονται άγνωστες κρυμμένες ιστορίες.

Η κάθε ιστορία θα εμπλέκεται με κάποιο τρόπο με τις άλλες, από το ένα επεισόδιο στο άλλο. Η διάρκεια του κάθε επεισοδίου είναι 90 λεπτά.

Αν όλα προχωρήσουν κανονικά ανάμεσα σε ΣΚΑΙ και Acun Medya, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν Νοέμβριο – Δεκέμβριο. Σκοπός είναι να ξεκινήσει άμεσα και η προβολή, πιθανότατα τον Ιανουάριο. Αν και στο εξωτερικό παίζεται 3 φορές την εβδομάδα, εδώ ίσως πάμε σε ένα με δύο επεισόδια την εβδομάδα.Για το καστ μιλά απευθείας η Acun με Έλληνες ηθοποιούς. Όπως μαθαίνουμε, το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι για τον βασικό ρόλο της ψυχιάτρου, είναι αυτό της Μαρίας Ναυπλιώτου. Φυσικά, από την επιθυμία της παργαγωγής μέχρι τη συμφωνία, υπάρχει μια απόσταση πολύ μεγάλη…

Πηγή: zappit 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ