2021-10-25 08:40:09
Φωτογραφία για Γιώργος Θεοφάνους: Στο Open με δική του εκπομπή!

 









Ο Γιώργος Θεοφάνους και οι τραγουδιστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί κατά καιρούς έρχονται στο OPEN!Όπως φαίνεται, μετά τον Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος έρχεται στη μεταμεσονύχτια ζώνη, στην τηλεόραση θα επιστέψει και ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης, με δική του μουσική εκπομπή επίσης στο late night!

Στο παρελθόν, ο Θεοφάνους είχε πάρει μέρος ως κριτής σε διάφορα τάλεντ σόου, ακόμα και για λιλιπούτειους καλλιτέχνες, ενώ τελευταία τον είχαμε δει ως coach στο «Just the 2 of us» του OPEN. Όμως, ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε παρουσιάσει τη δική του εκπομπή, βασισμένη σε δική του ιδέα. Όπως φαίνεται, το νέο του πρότζεκτ θα αφορά τον ίδιο και τη μουσική του διαδρομή, αφού θα καλεί στο στούντιο τραγουδιστές που έχουν ερμηνεύσει τα τραγούδια του, ένας κατάλογος μακρύς και λαμπερός για να γίνουν όλοι μαζί μια ωραία παρέα.

Μάλιστα, μαθητές από το μουσικό εργαστήρι που διατηρεί σε Ελλάδα και Κύπρο θα ερμηνεύουν τραγούδια των καλλιτεχνών αυτών και στη συνέχεια θα κρίνονται από τους ίδιους. Πρόκειται, δηλαδή, για μια εκπομπή που θα συνδυάζει το τάλεντ σόου με το τοκ σόου και αναμένεται να γεμίσει τις οθόνες μας με μελωδίες. Οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη, αλλά οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.



Πηγή:7 Μέρες TV



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ