2021-11-05 09:20:09
Φωτογραφία για The Masked Singer: Η αναζήτηση των «ντετέκτιβ» και η διασφάλιση της μυστικότητας

Αναζητούνται τρεις ντετέκτιβ για το The Masked Singer! Το νέο πολυαναμενόμενο show του ΣΚΑΪ φαίνεται να μπαίνει σε τροχιά προετοιμασίας καθώς υπάρχει η διάθεση να βγει στον αέρα την περίοδο Φεβρουαρίου-Μαρτίου 2022, για 16 επεισόδια.

Παρουσιαστής θα είναι ο Σάκης Ρουβάς. Ωστόσο, ποιοι θα είναι αυτοί που καθίσουν στις τρεις θέσεις της επιτροπής. Και μιλάμε για μια επιτροπή τα μέλη της οποίας θα ονομάζονται «ντετέκτιβ» καθώς θα προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος διάσημος κρύβεται πίσω από κάθε στολή διαγωνιζόμενου.

Συμφωνα με το zappit η Τάμτα έχει κάνει ραντεβού για την κριτική επιτροπή και είναι το γυναικείο πρόσωπο με τις περισσότερες πιθανότητες να καθίσει σε μία από τις καρέκλες. Παρότι υπάρχει επιθυμία από πλευράς καναλιού να βρίσκεται στην επιτροπή και ο Νίκος Μουτσινάς, υπάρχει ένας παράγοντας που ίσως δεν το επιτρέψει.



Το The Masked Singer παραγωγής Acun Medya υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γυριστεί στο εξωτερικό και αυτό θα γίνει κυρίως για να κρατηθεί μυστική η ταυτότητα των συμμετεχόντων.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ