2021-11-05 15:10:58
Φωτογραφία για Παρασκευή, 5/11/2021: Εργασίες ημέρας

 



Μαθηματικά: Προετοιμαζόμαστε για το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης στα κεφάλαια 12 έως και 18, που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, 8/11. Εκτός από τη μελέτη σας, μπορείτε να λύσετε και την υπόλοιπη επαναληπτική φωτοτυπία.

Ανθολόγιο: Κάνουμε πολύ καλή ανάγνωση του κειμένου "Η φάλαινα και ο οισοφάγος της" (σελίδες 280 - 282), προετοιμάζοντάς το για άγνωστη ορθογραφία. Παράλληλα, ολοκληρώνουμε τη φανταστική μας ιστορία της δραστηριότητας 4 (σελίδα 282) και τη φέρνουμε τη Δευτέρα.

Φυσική: Με τη συμβολή της αντίστοιχης ανάρτησης, διαβάζουμε προσεκτικά τη θεωρία, τις παρατηρήσεις και το συμπέρασμα του ΦΕ2 "Πηγές ενέργειας", προτού συμπληρώσουμε τις εργασίες 1 και 2 (σελίδες 23 - 25).

Εργαστήρια δεξιοτήτων: Για την επόμενη συνάντηση, ετοιμάζουμε μια παρουσίαση του στόχου που έχουμε αναλάβει, σε μορφή Power Point ή Word, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει μια σύντομη περιγραφή του στόχου, συνοδευόμενη από εικόνες, σχετικές ειδήσεις, μικρές σχετικές ιστορίες ή και συνδέσμους με βίντεο που σχετίζονται. Για πληροφοριακό υλικό συμβουλευτείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

Οι 17 στόχοι

 Ανάλαβε δράση!

Γίνε η αλλαγή!

Οδηγός του τεμπέλη για να σώσει τον κόσμο

Σε δράση για έναν καλύτερο κόσμο

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ