2021-11-07 09:51:49
Φωτογραφία για Βάψιμο - Τεχνικές Παλαίωσης σε Γραφεία
Κάθε τύπου παλιό - φθαρμένο γραφείο που ήδη διαθέτετε αλλά και οικονομικά γραφεία που θα βρείτε στην αγορά μπορούν να μετατραπούν σε ιδιαίτερα εντυπωσιακά έπιπλα αν απλώς τα βάψετε ή τους δώσετε αντικέ όψη με την εφαρμογή τεχνικών παλαίωσης. 

ΕΔΩ θα βρείτε τον αναλυτικό Οδηγό του SoulouposeTo με όλες τις γενικές πληροφορίες και οδηγίες που θα σας χρειαστούν για το βάψιμο επίπλων και τις τεχνικές παλαίωσης. 

Εκτός από παλιά-φθαρμένα έπιπλα που ήδη διαθέτετε, σε καταστήματα μεταχειρισμένων επίπλων - παλαιοπωλεία θα βρείτε vintage γραφεία, που οποία ακόμη και με απλό βάψιμο με χρώματα κιμωλίας θα ...μεταμορφωθούν σε εξαιρετικά κομμάτια. Δείτε ενδεικτικά εδώ αυθεντικά παλιά γραφεία σε διάφορα στυλ και σε πολύ καλές τιμές. 

Η δυνατότητα που σας δίνουν τα χρώματα κιμωλίας, να βάψετε απευθείας χωρίς προετοιμασία (τρίψιμο-αστάρωμα) κάθε τύπου ξύλινες επιφάνειες, ακόμη και λουστραρισμένα έπιπλα, μειώνει κατά πολύ τον χρόνο που χρειάζεται ακόμη και ένα μεγάλο παλιό γραφείο για να μετατραπεί σε ένα ...εντελώς καινούργιο όμορφο έπιπλο. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες για βάψιμο επίπλων με χρώματα κιμωλίας. 


Το αντικέ λευκό και γενικά οι ανοιχτόχρωμες - παλ αποχρώσεις, μπορούν να δώσουν πολύ εντυπωσιακή όψη σε κάθε τύπου έπιπλα συνδυασμένα αν το προτιμάτε και με ένα πιο σκούρο χρώμα, επιλεκτικά σε κάποια σημεία.

Η ευκολία που σας παρέχει το βάψιμο με μπεζ-λευκό χρώμα πάνω σε σκουρόχρωμα ξύλινα έπιπλα, είναι ότι ακόμη και μόνο με απλό τρίψιμο- "ξύσιμο" του χρώματος στις κόχες-εγκοπές του επίπλου, ώστε να σημεία αυτά να φαίνεται το σκούρο φυσικό χρώμα του ξύλου, δημιουργείται ένα εφέ διακριτικής παλαίωσης με πολύ εύκολο τρόπο. 

Όλες οι αποχρώσεις του γαλάζιου-μπλε σε χρώματα κιμωλίας θα δώσουν και σε ένα γραφείο, όπως και σε κάθε τύπου παλιό έπιπλο, πραγματικά εντυπωσιακή όψη.

Ο πολύ όμορφος συνδυασμός του μπλε με το καφέ φυσικό χρώμα του επίπλου, στην κεντρική του επιφάνεια, είναι ένας ακόμη τρόπος για δώσετε σε ένα παλιό γραφείο εντελώς νέα εμφάνιση. 

Πολύ ξεχωριστό αποτέλεσμα σε αντικέ, retro ή και πιο μοντέρνο ύφος, μπορείτε να δώσετε σε παλιά γραφεία και συνδυάζοντας στην επιφάνειά τους δύο ή και περισσότερα χρώματα.

Οι πολύ σκούρες αποχρώσεις πχ σκούρο μπλε, μαύρο κλπ. επίσης είναι κατάλληλες για να βάψετε παλιά γραφεία, αρκεί στο σημείο που θα τοποθετηθούν να υπάρχει το απαραίτητο "κοντράστ" ανοιχτόχρωμων αποχρώσεων στα γύρω στοιχεία, ώστε πραγματικά να αναδεικνύεται το έπιπλο. 

Το κόκκινο - μπορντώ είναι μια ακόμη απόχρωση με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό γραφείο σε αντικέ αλλά και σε πιο μοντέρνο στυλ, ανάλογα και με το γενικό ύφος του επίπλου. 

Σε παλιά γραφεία πολύ απλού σχεδιασμού, μπορείτε να προσθέσετε περιμετρικά των συρταριών ξύλινο απλό πηχάκι, που θα κολλήσετε με ξυλόκολλα, και να ...μεταμορφώσετε πραγματικά το έπιπλο. 

Τα χερουλάκια που θα χρησιμοποιήσετε σε ένα γραφείο, σε συνδυασμό με βάψιμο ή εφαρμογή μιας τεχνικής παλαίωσης, είναι επίσης καθοριστικά για την τελική ανανεωμένη του όψη.  

Η χρήση stencil, αυτοκόλλητης ταπετσαρίας όπως και το Decoupage με χαρτί ή και ύφασμα, είναι επίσης τεχνικές κατάλληλες για να ανανεώσετε την όψη ενός παλιού-φθαρμένου γραφείου αρκεί να εφαρμοστούν με τρόπο που πραγματικά να ταιριάζει ανάλογα με τον σχεδιασμό-στυλ του επίπλου και την συνολική διακόσμηση του χώρου που θα τοποθετηθεί. 

Αυτού του τύπου οι τεχνικές είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για την κεντρική επιφάνεια γραφείων πάνω στην οποία θα τοποθετήσετε τζάμι. 

Βεβαίως και σε ένα παλιό γραφείο μπορούν να εφαρμοστούν σύνθετες και εντυπωσιακές τεχνικές παλαίωσης με δύο ή περισσότερα χρώματα, αντίστοιχες με αυτές οι οποίες δίνουν εξαιρετικά εντυπωσιακή εμφάνιση σε παλιά τραπέζια ή μπουφέδες. Δείτε εδώ και εδώ, τέτοιου τύπου ιδέες. 

Δείτε και Ιδέες για Βάψιμο - Αλλαγή όψης σε Συρταριέρες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ