2021-11-11 14:20:08
Φωτογραφία για Ο ΑΝΤ1 πληρώνει τα λάθη στον προγραμματισμό του... Αναμφισβήτητα η μεταγραφή των "Ράδιο Αρβύλα" στον ΑΝΤ1 έδωσε τεράστια ώθηση σε ένα σημαντικό slot για τα κανάλια, το 20.00-21.00. 

Νούμερα που αποδεικνύουν ότι δικαίως έγινε όλος αυτός ο ντόρος τους προηγούμενους μήνες, αλλά και η διεκδίκηση των καναλιών για να τους εντάξουν στο πρόγραμμά τους. Ωστόσο, αυτή η μεταγραφή έφερε κάποιους νέους πονοκεφάλους στο κανάλι. 

Όχι φυσικά εξαιτίας του Αντώνη Κανάκη, αλλά λόγω κάποιων στελεχών που προφανώς δεν αντιλαμβάνονται βασικούς κανόνες της τηλεόρασης. Το είχαμε πει αρκετές φορές πως πρέπει να είσαι εντελώς αφελής για να "πειράξεις" το "5χ5" με τον Σεφερλή που σκίζει και που χάρη σε αυτό σημειώνει και το δελτίο πολλές φορές πρωτιές. Το τηλεπαιχνίδι τον προήγουμενο μήνα αποτέλεσε φαινόμενο στην απογευματινή ζώνη. Λάμβανε lead in 5% και το έκανε 18%, αφήνοντας το "Deal" σταθερά πιο πίσω. Ήταν εξαρχής λάθος να αλλάξει ώρα, θυμίζοντας την αυτοκτονική κίνηση του ΑΝΤ1 το 2018 να μετακινήσει το "Ρουκ Ζουκ" από τις 15.00 το μεσημέρι στις 17.00 το απόγευμα. Θυμάστε τι είχε γίνει τότε;

Αυτή τη στιγμή ο ΑΝΤ1 έκανε απλόχερα ένα δώρο στον Φερεντίνο και στον Σρόιτερ, ενώ θα μπορούσε να μετακινήσει τον "Ήλιο" πριν τον Σεφερλή. Αν το "5χ5" με το 5αρι έκανε 18αρι, με ένα 13αρι πάσα της σειράς, δεν θα μπορούσε να κάνει τα 23αρια που κάνει και ο "Τροχός"?

Τώρα δύο λύσεις υπάρχουν. Αποδοχή της ήττας και αλλαγή προγραμματισμού ή υπομονή. Η δεύτερη λύση μπορεί να λειτουργήσει και σιγά σιγά τα δύο προγράμματα να "χτίσουν" κοινό (άλλωστε και ο Σεφερλής άργησε τη φετινή σεζόν να πάρει τα πάνω του), αλλά και μπορεί να μη βοηθήσει και η πτώση να είναι αισθητή. 

Αν ο Σεφερλής δεν επιστρέψει στα 18αρια και ο "Ήλιος" δεν μπορέσει να προσεγγίσει τα νούμερα που έκανε το "5χ5", τότε για άλλη μία φορά θα πρέπει κάποιοι να προβληματιστούν για τις επιλογές των στελεχών στο τμήμα προγράμματος του ΑΝΤ1...Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ