2021-11-14 14:00:04
Φωτογραφία για Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για το σχόλιο που έκανε ο Κώστας Τσουρός για τη Μαίρη Συνατσάκη: «Αν γινόταν αυτό πέρυσι τέτοια εποχή που ήταν εδώ…»

 



Η τοποθέτηση του Κώστα Τσουρού περί «αστυνομίας κινητών» στα stories που δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη για την παρατήρηση που έκανε σε άγνωστο που τραβούσε εν αγνοία της μία γυναίκα βίντεο έφεραν την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού μέσα από τον αέρα της εκπομπής της.

«Προφανώς ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να μην θέλει να είναι στο κινητό ενός άλλου ανθρώπου. Ο ίδιος μπορεί να αντιδράσει. Η Μαίρη Συνατσάκη γιατί αντέδρασε; Είναι αστυνομία κινητών τηλεφώνων; Δηλαδή εμένα μου κάνει λίγο “είδα να τραβάει μία που φορούσε ένα στενό τζιν και πήγα και του είπα δείξε μου το κινητό σου να πάρω την κάμερα να το σβήσω. Τι είναι αυτό δηλαδή; Αυτό επιτρέπεται;» είχε πει ο δημοσιογράφος στο «Mega Καλημέρα».

Μιλώντας για τον παλιό της συνεργάτη εξέφρασε ξεκάθαρα την εναντίωσή της μαζί του και μάλιστα είπε ότι αν ήταν ακόμη μαζί στην εκπομπή θα έρχονταν σε ρήξη για τις απόψεις τους.

«Αν γινόταν αυτό πέρυσι τέτοια εποχή που ο Κώστας ήταν εδώ… Κώστα μου, πόσο θα είχαμε απολαύσει αυτά τα γνωστά μαλλιοτραβήγματα που κάναμε παρέα» είπε και στη συνέχεια πήρε ευθέως το μέρος της Μαίρης Συνατσάκη.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ