2021-11-15 13:00:03
Φωτογραφία για Ανατροπή: Διεκδικεί το STAR τον «Εκατομμυριούχος»; Αναβρασμός επικρατεί στο τηλεοπτικό τοπίο σχετικά με τον «Εκατομμυριούχο». 

Τα δικαιώματα του παιχνιδιού ανήκουν στην εταιρεία παραγωγής του κυρίου Καραγιάννη, ο οποίος είχε έρθει σε αρχική συμφωνία με τον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου, ωστόσο, αργεί να ξεκινήσει την προετοιμασία της εκπομπής μη μπορώντας να δώσει ακριβές χρονικό πλαίσιο που αυτό θα κάνει πρεμιέρα. 

Ο λόγος είναι ότι βασική τους επιθυμία είναι να μη προβάλλονται την ίδια περίοδο με το «Ελλάδα έχεις ταλεντο», ώστε να αποφύγουν την τριπλή παρουσία του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πρόγραμμα, η οποία κρίνεται υπερβολική.. 

Την κατάσταση αυτή αντιλήφθηκε το STAR το οποίο μπαίνει «σφήνα» και προτίθεται να βγάλει αυτό το συγκεκριμένο φορμάτ, σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Για την εταιρεία παραγωγής προηγείται ο ΑΝΤ1, ο οποίος θα πρέπει πολύ άμεσα να αποφασίσει αν και πότε θα προχωρήσει τον «Εκατομμυριούχο» ή αν θα το εγκαταλείψει για να το κάνει το STAR. 

Πληροφορίες του TVNEA.COM πάντως θέλουν τον ΑΝΤ1 να τρέχει το πρόγραμμα. Μάλιστα οι δηλωσεις συμμετοχής συνεχίζουν να παίζουν στον αέρα του καναλιού και με την ένδειξη έρχεται...Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ