2021-11-16 17:20:03
Φωτογραφία για Χρήστος Σαντικάι: «Θα έγραφα ένα ερωτικό τραγούδι για τη Λάουρα Νάργες»...



Είναι διάσημος από πολύ μικρή ηλικία και τον γνωρίσαμε από τα τραγούδια του. Ο Χρήστος Σαντικάι αγαπάει τη μουσική και η καθημερινότητα του είναι συνυφασμένη με αυτή.

Με την γνωστή παρουσιάστρια, Λάουρα Νάργιες, είναι ζευγάρι τον τελευταίο καιρό και πραγματικά πάρα πολύ αγαπημένοι. Προσπάθησαν από την αρχή να κρατήσουν τη σχέση τους μακρια από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον κυκλοφορούν όλο και περισσότερο μαζί και δεν περιορίζουν για κανέναν λόγο τα συναισθήματά τους. O Χρήστος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Ποιός είναι πρωινιάτικα" και την Μπέττυ Μαγγίρα και μίλησε για όλους και για όλα.

Παραδέχτηκε ότι θα έγραφε ένα ερωτικό τραγούδι για την συντροφό του και ότι εκείνη αποτελεί την πηγή έμπνευσής του για το οτιδήποτε. Σχετικά με την χρόνια αναγνωρισιμότητα του, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Νόμιζα ότι η έκθεση σε τόσο μικρή ηλικία μου έκανε κακό, αλλά τελικά μου έκανε καλό. Όταν ήμουν μικρός δεν καταλάβαινα αυτή τη δημοσιότητα, οπότε ήταν σαν να μεγάλωνα μαζί με όλο αυτό, οπότε να κάνω κάτι σπουδαίο και να ξέρουν όλοι ποιος είμαι, δεν μου κάνει αίσθηση».

Για το αν έχει βιώσει bullying από κάποια άτομα σε μικρή ηλικία, ο ίδιος είπε: «Αν βίωσα από κάποιους, είμαστε οι καλύτεροι φίλοι τώρα με αυτούς».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ