2021-11-21 17:40:08
Φωτογραφία για Ελένη Ψυχούλη: «Όταν χωρίσαμε, το παιδί μας είπε «ουφ» και απελευθερώθηκε»...



Καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η Ελένη Ψυχούλη στην εκπομπή «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, μίλησε για το αίσθημα ελευθερίας που τη διακατέχει από μικρό παιδί, την αγάπη της για τη μαγειρική, τα έντονα νιάτα της αλλά και το πώς μεγάλωσε το παιδί της ενώ είναι χωρισμένη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Ψυχούλα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η δουλειά μού δημιουργούσε τύψεις και ενοχές απέναντι στο παιδί μου. Επειδή δούλευα πάρα πολύ και νομίζω ότι όλες οι μαμάδες το ζουν αυτό, αισθανόμουν την ενοχή της έλλειψης. Αυτό το παιδί το πιάνει, το καταλαβαίνει από μηδέν χρονών και αυτό σου δημιουργεί ακόμα περισσότερες ενοχές».

«Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα που χώρισα. Πιστεύω ότι ήταν πολύ σημαντικό να δει το παιδί ότι η μαμά του ήταν καλά. Δηλαδή αυτό το τεράστιο ψέμα που λένε ότι «δεν χωρίζω για το παιδί»… Όχι! Δεν είναι πως δεν χωρίζεις για το παιδί αλλά για να μην ξεβολευτείς. Μην το ρίχνεις λοιπόν στο παιδί γιατί το παιδί καταλαβαίνει» πρόσθεσε επίσης στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη στην ΕΡΤ 2.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ