2021-11-25 11:18:57
Φωτογραφία για Γιώργος Λιανός: Νόσησα, το πέρασα ελαφριά. Δεν είναι σπουδαία είδηση όταν στη χώρα μας χάνονται πάρα πολλές ανθρώπινες ζωές
Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι όντως νόσησε με κορονοϊό μιλώντας στο «Πρωινό» και τον Γρηγορη Μπάκα , εξήγησε γιατί «ξέσπασε» πριν από λίγες μέρες.

«Το ξέσπασμά μου μάλλον παρεξηγήθηκε. Είχε να κάνει με το ότι για να ανακοινώσεις κάτι για τη δική μου υγεία πρέπει να με πάρεις ένα τηλέφωνο να με ρωτήσεις. Δεν έχω θέμα ούτε έχω κρύψει ποτέ πράγματα.

Ναι, νόσησα, τα κατάφερα, το πέρασα πολύ ελαφριά. Η δική μου τοποθέτηση είχε να κάνει με το γεγονός ότι να περάσω εγώ κορονοϊό δεν είναι σπουδαία είδηση όταν στη χώρα μας συμβαίνει αυτό που συμβαίνει δηλαδή χάνονται πάρα πολλές ανθρώπινες ζωές, δυστυχώς και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε».

Μίλησε όμως και για το Survivor για το οποίο ετοιμάζεται.

«Δεν εμπλέκομαι στα casting του Survivor γιατί υπάρχουν άτομα που το κάνουν πολύ καλά. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να αναμιχθείς.

Θα ήμουν αχάριστος αν δεν ήμουν χαρούμενος. Παρουσιάζω το Voice και ακολουθεί το Survivor».

Μάλιστα όπως είπε δεν έχει αγοράσει χειμωνιάτικα ρούχα, μόνο καλοκαιρινά αφού άλλωστε ετοιμάζεται για τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ