2021-11-25 17:40:04
Φωτογραφία για Σταμάτης Γονίδης: «Έκανα το μονοδοσικό. Είδα ότι αυτό το εμβόλιο δεν έχει μέσα του πιθήκου τον ιό»...Την άποψη του για τα εμβόλια και την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη εξέφρασε ο Σταμάτης Γονίδης με τον δικό του -όπως πάντα γραφικό τρόπο- αφού κατέθεσε και την άποψή του για τα εμβόλια.

«Ο άνθρωπος αυτός ποιεί ήθος. Σβήνει τη μαυρίλα που άφησαν κάποιοι άλλοι ηθοποιοί. Σέβεται αυτό που κάνει, σέβεται τον εαυτό του, τον Θεό. Του βγάζω το καπέλο είπε μεταξύ άλλων για τον Άρη Σερβετάλη και κατόπιν ανέλυσε το σκεπτικό του γιατί έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

«Είδα ότι αυτό το εμβόλιο δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα, δεν έχει RNA ούτε του πιθήκου τον ιό. Μελέτησα καλά πριν κάνω ο,τιδήποτε. Κάθε χρόνο κάνω το αντιγριπικό. Το αγριπικό έχει μέσα χιμπατζή, το ξέρουμε αυτό, το Johnson δεν έχει. Τι εννοώ; Δεν ξέρω από ιατρική, από ό,τι μελέτησα και είδα δεν έχει χιμπατζή, αυτό που έχει της γρίπης. Εγώ πίνω κάθε μέρα αγιασμό και κοινωνώ κάθε ένα δύο μήνες. Αυτό νομίζω είναι μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω».Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ