2021-11-29 09:27:41
Φωτογραφία για DIY Πολύ εύκολα γιορτινά στεφάνια με οικονομικές χριστουγεννιάτικες μπάλες
Ο πιο απλός τρόπος για να φτιάξετε ένα γιορτινό διακοσμητικό στεφάνι από χριστουγεννιάτικες μπάλες και μια μεταλλική ...κρεμάστρα. 

Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να ανοίξετε την κρεμάστρα δίνοντας της κυκλικό σχήμα, να την κόψετε με μια πένσα σε ένα σημείο, λίγο μετά το κρέμασμα, και από εκεί να αρχίσετε να ...γεμίζετε τον μεταλλικό σκελετό περνώντας μπάλες εναλλάξ σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, αν επιλέξετε μια όχι μονόχρωμη κατασκευή, έως το στεφάνι να αποκτήσει τον όγκο που θέλετε.

Κλείστε-στερεώστε γερά το σημείο που κόψατε με κολλητική ταινία ή σελοτέιπ ή λυγίστε-δέστε  το κομμένο σύρμα με πένσα και πιάστε το ξανά  πάνω στο κρέμασμα και καλύψτε το κρέμασμα με μια φαρδιά κορδέλα - φιόγκο κλπ. ή κολλήστε αν χρειάζεται 1-2 ακόμη μπάλες στο σημείο της ένωσης 

Είναι πραγματικά από τις ευκολότερες χριστουγεννιάτικες κατασκευές για να φτιάξετε ένα στεφάνι, που ασφαλώς μπορεί και αντί για κρεμαστό να χρησιμοποιηθεί για επιτραπέζιες διακοσμήσεις, ενώ χρησιμοποιώντας αντί για κρεμάστρα απλό σύρμα μπορείτε να προσαρμόσετε μια τέτοια κατασκευή σε όποιο μέγεθος εσείς θέλετε. 


Για κατασκευές αυτής της μορφής χρησιμοποιείστε οικονομικές χριστουγεννιάτικες μπάλες που θα βρείτε σε καταστήματα εποχιακών ειδών σε σετ πολλών τεμαχίων και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. 

Φυσικά μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε και άλλα διακοσμητικά στοιχεία είτε περνώντας τα και αυτά με τον ίδιο τρόπο στον σκελετό, είτε κολλώντας τα ανά σημεία μετά την ολοκλήρωση του στεφανιού, να δημιουργήσετε στεφάνια με μπάλες μόνο στο κάτω μέρος ενώ επάνω θα γεμίσετε τον σκελετό με φυσική πρασινάδα, κορδέλες κλπ. 

Δείτε στο video βήμα - βήμα την πολύ απλή βασική διαδικασία κατασκευής αυτού του τύπου χριστουγεννιάτικων στεφανιών. 

Δείτε και Διακοσμήσεις με vintage - αντικέ μπάλες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ