2021-12-01 13:40:13
Φωτογραφία για Σκέφτεται να πουλήσει ο Ατζούν τα δικαιώματα του «Survivor»;

 



Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Ατζούν. Είναι από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες της Τουρκίας όμως η οικονομική κρίση τον έχει πλήξει σημαντικά. Είναι χειρότερη η κατάσταση στην Τουρκική τηλεόραση από αυτήν που επικρατούσε στην Ελληνική στην καρδιά του μνημονίου.

Ο Ατζούν έχει δαπανήσει τεράστια ποσά για τις τηλεοπτικές του παραγωγές στην γειτονική χώρα και αυτή τη στιγμή χάνει λεφτά με το Τσουβάλι για τον εξής απλούστατο λόγο:

Διαφήμιση στην Τουρκία τώρα δεν υπάρχει. Τι κάνει ο παμπόνηρος παραγωγός. Προσπαθεί να κλείσει τριετή συμφωνία με τον ΣΚΑΪ χάνοντας κάποια χρήματα τώρα αλλά κερδίζοντάς τα σε βάθος χρόνου. Και απ’ ότι μαθαίνω θα ακολουθήσει και ταξίδι στην Ρουμανία για τον ίδιο λόγο.

 Όμως πίσω απ’ όλα αυτά κρύβεται και μια «ορολογιακή βόμβα». Μαθαίνω πως εάν πιεστεί και άλλο ο παραγωγός δεν αποκλείεται να πουλήσει τα δικαιώματα του «Survivor» που έχει στις Ευρωπαϊκές χώρες. Μην ξεχνάμε πως είναι επιστήθιος φίλος του Ερντογάν και μια ενδεχόμενη πτώση του Σουλτάνου και αλλαγή κυβέρνησης το πρώτο που θα αλλάξει στην Τουρκία είναι το χάρτη στα ΜΜΕ. Όπως βέβαια είχε γίνει και πριν από 18 χρόνια όταν ο Ερντογάν ανέβηκε στην εξουσία της Τουρκίας.  

nassosblog.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ