2021-12-10 08:40:08
Φωτογραφία για Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Μου έχει περάσει από το μυαλό να κάνω παιδί αλλά αυτό στο “ξυπνάει” ο σύντροφος»

 



Η Ιωάννα Ασημακοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και μίλησε για το ρόλο της στην παράσταση «8 γυναίκες» όπου πρωταγωνιστεί, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενός παιδιού, λέγοντας ότι της έχει περάσει από το μυαλό να κάνει ένα παιδί, ωστόσο όπως είπε «αυτό στο ξυπνάει ένας σύντροφος». Τέλος, μίλησε για το κίνημα metoo αλλά και για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη.

«Στο θέατρο “Αλίκη” θα με δείτε σε ένα πολύ διαφορετικό ρόλο. Κάνω μία πρώην πόρνη πολυτελείας και έρχεται μέσα στο έργο για αν επιβάλλει την τάξη», είπε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί και συνέχισε: «Στην δουλειά μου επιλέγω να κάνω συνέχεια διαφορετικά πράγματα. Από πολύ μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός».

Όταν η ηθοποιός μίλησε για τον ανιψιό της, η Μπέττυ Μαγγίρα άδραξε την ευκαιρία και την ρώτησε αν της ξύπνησε το μητρικό ένστικτο η επαφή με το παιδί της αδελφής της: «Μου έχει περάσει από το μυαλό να κάνω παιδί αλλά αυτό στο “ξυπνάει” ο σύντροφος και αυτή την περίοδο δεν έχω σύντροφο».

Για το #metoo ανέφερε: «Είμαι στο πλευρό του κάθε ανθρώπου που έχει βιώσει το οποιοδήποτε άσχημο συναίσθημα. Και ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης δεν μπορώ να εκλογικεύσω μέσα μου αυτό που μπορεί να βιώνει ένας άνθρωπος στο βαθμό που το βιώνει. Έπεσα από τα σύννεφα με όσα ακούστηκαν στον καλλιτεχνικό χώρο».

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη: «Δεν είμαι υπέρ των διαχωρισμών. Από τη στιγμή που λύθηκε δεν έχω να πω κάτι περισσότερο πάνω σε αυτό. Στην παράσταση που παίζω είναι όλοι εμβολιασμένοι. Ο κόσμος λαχταράει να έρθει στο θέατρο».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ