2021-12-11 19:20:06
Φωτογραφία για Ψήφος εμπιστοσύνης στην ΕΡΤΗ σταθερή απόφαση της ΕΡΤ να καλύπτει όλα τα μεγάλα γεγονότα, προχωρώντας αν χρειαστεί ακόμα και σε τροποποίηση του προγράμματός της, επιβραβεύεται για μία ακόμη φορά από το τηλεοπτικό κοινό.

Η Δημόσια Τηλεόραση ήταν το μοναδικό τηλεοπτικό κανάλι που μετέδωσε ολόκληρο το πρόγραμμα του Πάπα Φραγκίσκου στη χώρα μας με έκτακτες εκπομπές, αλλά και με συνδέσεις από τα σημεία επίσκεψης, καθώς και από τις συναντήσεις του.

Οι τηλεθεατές συντονίστηκαν με την ΕΡΤ για να παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες της ιστορικής επίσκεψης του Προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα και όπως προκύπτει από τις μετρήσεις της Nielsen η ανταπόκριση των πολιτών ήταν μεγάλη. Η έκτακτη ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 το μεσημέρι για τον Ποντίφικα, είχε μέσο όρο τηλεθέασης 7,5%, με ανώτατο μερίδιο το 9%.

Ανάλογο ήταν βέβαια το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και για τις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021.

Η έκτακτη πολιτική ενημερωτική εκπομπή που μετέδωσε η ΕΡΤ1 την Κυριακή το βράδυ (παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε μισή ώρα πριν τα μεσάνυκτα) άγγιξε το 10% (Μ.Ο. 9,9%), ενώ είχε ανώτατο μερίδιο τηλεθέασης που έφτασε το 12,4%.  Συνολικά η τηλεθέαση και στα τρία κανάλια της Δημόσιας Τηλεόρασης κυμάνθηκε την Κυριακή στο 12,9%.

Σημειώνεται ότι η Δημόσια Τηλεόραση ήταν από τα ελάχιστα κανάλια που διοργάνωσαν έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για τις εκλογές και τις εξελίξεις που αυτές επιφέρουν στο Κίνημα Αλλαγής.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ