2021-12-16 09:00:10
Φωτογραφία για Ιωάννα Τούνη: Απάντησή της στις νέες φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος...



Τον έρωτα στο πλευρό του Δημήτρη Αλεξάνδρου ζει η Ιωάννα Τούνη, με το ζευγάρι να μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και το δείχνουν σε κάθε τους κοινή εμφάνιση, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την επιθυμία τους να προχωρήσουν μαζί στη ζωή και να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Οι πρώτες φήμες περί εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη προέκυψαν σε ένα από τα live του J2US, όταν το φόρεμα που φορούσε η ξανθιά Θεσσαλονικιά, έκανε την κοιλιά της να φαίνεται λίγο πρησμένη. Τα δημοσιεύματα πήραν «φωτιά», ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.

Αυτές τις μέρες, η γνωστή influencer διάβασε νέα δημοσιεύματα που την ήθελαν να περιμένει παιδί και η ίδια απάντησε με ένα story της στο Instagram, στο οποίο μάλιστα έδειξε την γραμμωμένη κοιλιά της και τόνισε ότι είναι στα πιο αδύνατά της.

«Παρένθεση βλέπω πάρα πολλά δημοσιεύματα ότι είμαι πάλι έγκυος; Εντωμεταξύ, πραγματικά, μπορεί να είμαι και πιο αδύνατη από ποτέ. Γιατί; Δεν ξέρω τι γίνεται!», είπε χαρακτηριστικά.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ