2021-12-22 23:19:32
Φωτογραφία για Σύγχρονο Ρουστίκ ύφος σε 51τμ
Εξαιρετική αισθητική αλλά λειτουργικότητα σε ένα διαμέρισμα μόλις 51τμ, που όμως κάποιους από τους χώρους του θα τους ...ζήλευαν σπίτια πολύ μεγαλύτερων διαστάσεων. 

Τυπικό σύγχρονο ρουστίκ στυλ, βασισμένο χρωματικά στο λευκό και τις φυσικές αποχρώσεις του ξύλου σε ένα διαμέρισμα που η εσωτερική του διαμόρφωση - διαρρύθμιση συναγωνίζεται την εξαιρετική αισθητική του. 

Το παραλληλόγραμο σχήμα του σπιτιού και ο φυσικός φωτισμός έχουν αξιοποιηθεί στο έπακρο, έτσι που σε μια επί της ουσίας γκαρσονιέρα 51τμ να δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερα άνετο σαλόνι, μια πολύ ευρύχωρη κουζίνα με τραπεζαρία και λειτουργικός χώρος ύπνος, διαχωρισμένος από το υπόλοιπο σπίτι με σταθερό τζαμένιο παραβάν. Η απουσία αποθηκευτικών χώρων από το υπνοδωμάτιο ισοφαρίζεται από την μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα στον διάδρομο. 

Οι επιλογές των επίπλων σε κλασσικές ρουστίκ φόρμες με κάποια vintage αλλά και πιο σύγχρονα στοιχεία, κυρίως στον χώρο της τραπεζαρίας, ολοκληρώνουν την συνολική ατμόσφαιρα στο μικρό αλλά εξαιρετικά λειτουργικό και καλαίσθητο διαμέρισμα. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
stadshem.se
soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ