2021-12-23 09:00:09
Φωτογραφία για Γιώργος Καπουτζίδης: Η απάντηση για το «ναυάγιο» στη συνεργασία με την Ελένη Γερασιμίδου, ο Νίκος Μουτσινάς και το… on air ξεμάτιασμα από τη μαμά του Γρηγόρη



Ταλαντούχος, πολυσχιδής και ακτιβιστής. Μερικά μόνο από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην παρέα του The 2night Show.

Πρώτα από όλα αναφέρθηκε στη νέα του σειρά με τίτλο «Σέρρες» και αποκάλυψε την πηγή της έμπνευσής της.

«Είναι πολύ όμορφο να ειπωθεί αυτή η ιστορία σε μία πόλη της περιφέρειας. Ξεκίνησα να τη γράφω κιόλας εκεί με αφορμή ένα ατύχημα που είχε ο μπαμπάς μου το καλοκαίρι και έσπασε το χέρι μου.  Είναι η σύνδεσή μου με τους γονείς μου, με την πόλη μου. Από ένα σπάσιμο ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία» είπε.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετρά πολλές και μεγάλες επιτυχίες σε θέατρο και τηλεόραση.  Ειδικά με την επιτυχία του «Παρά Πέντε» απέκτησε και το λεγόμενο άγχος της επιτυχίας, να μπορέσει δηλαδή στην επόμενη δουλειά του να κερδίσει την ίδια απήχηση.

«Είχα το άγχος της επιτυχίας μετά το “Παρά πέντε” και προσπαθούσα να το αρνηθώ ακόμα και στον εαυτό μου. Σταμάτησα να γράφω και ασχολήθηκα με άλλα πράγματα γιατί φοβόμουν να γράψω και να μην είναι το ίδιο καλό».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης διαθέτει «φωνή» και σε αρκετές περιπτώσεις έχει βγει μπροστά και έχει θίξει το μείζον ζήτημα του κοινωνικού ρατσισμού. Πρόσφατα μάλιστα η ομιλία του στην ημερίδα «Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον» του υπουργείου Δικαιοσύνης και όσα απεύθυνε προς στον πρωθυπουργό έγιναν viral.

«Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βοηθούνται από αυτό. Με γεμίζει αυτό, δεν έχω κανένα στόχο, δεν θέλω να μπω στην πολιτική και δεν έχω καμία άλλη φιλοφοξία. Η φιλοδοξία που είχα ήταν να είμαι ελεύθερος».

Στη συνέχεια μίλησε για τη σάτιρα και γιατί ο τρόπος που την αντιλαμβάνεται είναι διαφορετικός από του Νίκου Μουτσινά, για τον οποίο και άφησε αιχμές στο παρελθόν.

«Δεν μ΄αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι κάποιος το αντιλαμβάνεται ως σάτιρα. Εγώ δεν βλέπω σάτιρα, βλέπω κοροϊδία. Όλα θέλουν τον χρόνο τους, νιώθω ότι θα έρθει ο χρόνος να συνεννοηθούμε με τον Νίκο Μουτσινά, τώρα δεν θα μπορέσουμε».

Φυσικά, ο οικοδεσπότης ζήτησε από τον Γιώργο Καπουτζίδη πολλάκις να επιχειρήσει να λύσει τις όποιες διαφορές του είτε στον Νίκο Μουτσινά, είτε με την Ελένη Γερασιμίδου, είτε ακόμα και με τον πρωθυπουργό αλλά η απαντήσεις που πήρε ήταν όλες αρνητικές.  Έτσι, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρήκε τη λύση λίγο πριν από το τέλος της συνέντευξης…

Πήρε λοιπόν τη μητέρα του να τον ξεματιάσει!



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ