2022-01-04 17:00:11
Φωτογραφία για Ανδρέας Μικρούτσικος για Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Αυτά που είδαν τα μάτια μου, δεν περιγράφονται»

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μπλόκαρε στα social media τον Χάρη Βαρθακούρη, λίγο πριν τον τελικό του J2US. Όσα συνέβησαν μεταξύ τους, ήταν η αφορμή να τοποθετηθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη νικήτρια του Big Beother, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν περιγράφονται όσα είδε από εκείνη σε συνέντευξή της.

«Ένας λόγος που τσακώθηκα με τον ΣΚΑΙ, ήταν ότι μου αφαιρούσαν τον λόγο κι έσβηναν κείμενα που εγώ έπρεπε να μιλήσω. Υπήρχε το μότο μην χτυπήσεις την πρωταγωνίστριά μας. Εγώ δεν χτύπησα κανένα αλλά πάντα από τις εκπομπές μου είχα ένα κριτικό βλέμμα. Θα σου κάνω κριτική τρυφερά και με αγάπη. Ήταν γνωστό ότι αυτό που εκπέμπει κι εκφράζει η Άννα Μαρία, το είχα εξηγήσει στην παραγωγή.

Είχαν την τύχη εντός εισαγωγικών να της κάνω μια και δύο ώρες συνέντευξη κι αυτά που είδαν τα μάτια μου, δεν περιγράφονται. Ξυπνούσε το πρωί κι έβριζε τους πάντες. Ήταν εναντίον όλων κι είναι πανέξυπνη γιατί ξέρει να θυματοποιείται. Εμείς που είμαστε θύματα του συστήματος, νιώθαμε μια ταύτιση. Ενώ έχει μαι τοξικότητα και θα ήθελε να εκτελέσει τον Χάρη, επέμενε και του έλεγε περαστικά ενώ είμαι 100% σίγουρος ότι μεταξύ τους θα γινόταν ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.. Είμαι σίγουρος ότι πίεζε τους ανθρώπους στην παραγωγή για να βγει πρώτη στο J2US» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ