2022-01-10 17:20:05
Φωτογραφία για Νίκος Μουτσινάς κατά Τζούμα: «Να κάτσουμε και λίγο στ’ αβγουλάκια μας»»Τις απαράδεκτες δηλώσεις που έκανε τις τελευταίες μέρες ο Κωνσταντίνος Τζούμας σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο γνωστός παρουσιαστής, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, είπε την άποψή του για το συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν χρειάζεται να έχουμε όλοι άποψη για όλα.

«Ο κύριος Τζούμας έκανε μια “εξαιρετική” δήλωση. Ωραίο! Το στηρίζεις και στο δικαστήριο, να πεις… ότι έχει πει ο κύριος Τζούμας. Και σου απαντάει και ο Πρόεδρος ότι “σας καταλαβαίνω, στη θέση σας κι εγώ θα τη σκότωνα”.

Πάρα πολύ ωραία, εξαιρετικές απόψεις. Φαντάζομαι βγήκε να το μαζέψει αυτό», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και στη συνέχεια προβλήθηκαν οι επόμενες δηλώσεις του Τζούμα.

«Δεν είναι και να πεις πολλά πράγματα γιατί νομίζω πως ασχολούμαστε λίγο παραπάνω με μια προσωπική άποψη. Δεν εκπροσωπεί κάποιον, τον εαυτό του μόνο. Είπε αυτό που είχε να πει, θα μπορούσαν να μην τον καλέσουν και οι υπόλοιπες εκπομπές και να τα ξαναπεί. Καταλαβαίνουμε ποια είναι η πραγματικότητα, όπου δίνεις focus αυτό μεγεθύνεται.Άμα βγαίνει ο καθένας και λέει την άποψή του δεν μας ενδιαφέρει. Και γιατί τον ρώτησαν; Γιατί να το πει; Γιατί πρέπει να τοποθετούμαστε όλοι για όλα; Δεν χρειάζεται να έχουμε όλοι άποψη. Να κάτσουμε και λίγο στ’ αβγουλάκια μας», πρόσθεσε επίσης ο Νίκος Μουτσινάς.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ