2022-01-11 16:20:06
Φωτογραφία για Τα σχέδια του OPEN για την πρωινή ζώνη που «φρενάρει» ο ΑΝΤ1...

 



«Αλλού βαρούν τα τύμπανα αλλού χορεύει η νύφη» λέει μια παροιμία. Κάπως έτσι θα μπορούσε να δοθεί μια σύντομη περιγραφή για την κατάσταση που επικρατεί στην πρωινή ζώνη του OPEN!

Οι μήνες περνάνε αλλά τα νούμερα παραμένουν σταθερά (χαμηλά) στο OPEN. Από κάπου, λοιπόν, πρέπει να γίνει η αρχή και η πρωινή ζώνη θα είναι το εφαλτήριο της αντεπίθεσης. Με ποια πρόσωπα στο τιμόνι όμως θα συμβεί αυτό;

Είναι γνωστό ότι τα δυνατά ονόματα είναι περιορισμένα στην ελληνική τηλεόραση. Σε ένα τέτοιο όμως θα στοχεύσει το OPEN, για να χτίσει μια δυνατή πρωινή ζώνη. Όπως λένε οι πληροφορίες, το κανάλι θα κινηθεί για έναν εγνωσμένης αξίας όνομα, με σκοπό να ανεβάσει επιτέλους λίγο πιο ψηλά τον πήχη. Σύμφωνα με τον Γιώργο Σκρομπόλα και το «Mega καλημέρα», το πρόβλημα όμως σε σε αυτή την περίπτωση είναι πως όχι μόνο οι επιλογές είναι μετρημένες αλλά έχουν και αρκετά μεγάλο κόστος.

Όσο το OPEN προσανατολίζεται σε μια τέτοια κίνηση, υπάρχουν άλλα, λιγότερο λαμπερά ονόματα τα οποία καλοβλέπουν μια θέση στο πρωινό του OPEN. Πολλοί από αυτούς μάλιστα έχουν αρχίσει να αυτοπροτείνονται στο κανάλι ή να διαρρέουν φήμες πως έχουν δεχτεί κρούση. 

youfly.com

Αποκωδικοποίηση: Ο Γιάννης Λάτσιος θέλει τους Λιάγκα-Σκορδά, αλλά το slot 10-1 του OPEN το καλοβλέπει η Ιωάννα Μαλέσκου. Οι πληροφορίες του tvnea.com αναφέρουν ότι αφού ολοκληρωθούν οι συζητήσεις Παπαδάκη-ΑΝΤ1, στις αρχές Φλεβάρη το κανάλι υπολογίζει να συζητήσει με το δίδυμο την προοπτική συνέχιση της συνεργασίας, ειδικά μετά τις συνεχείς πρωτιές που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα...Και όχι, αυτό δεν σημαίνει πως φεύγει από το «κάδρο» η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Άλλωστε, στο Μαρούσι ακούγεται πολύ δελεαστική η τριχοτόμηση της ζώνης. 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ